Proef het lekkerste van de streek

Proef het lekkerste van de streek

Een lokale picknick op een rustig en groen plaatsje... Tijdens een 100% West-Vlaams streekpicknick geniet je van verse en gezonde producten uit dat stukje natuur. Ideaal voor een origineel dagje uit. 

In een provinciedomein

In een provinciedomein

't Land van Vlierbos (Diksmuide) maakt je picknickmand klaar om mee te nemen in het provinciedomein of op je fietstocht. Smul van een assortiment broodjes, vlees, kaas en confituur met een drankje en dessert.

Lees meer »

Op het strand

Op het strand

Picknick gezellig op het strand van Oostduinkerke. Je proeft de heerlijke kazen van de Moerenaar, fruitsap en fruit van Frambiosa y Besos, een wijntje van Entre-deux-monts en de versgebakken koekjes van Belinda's Kitchen.

Lees meer »

Rugzak vol goesting

Rugzak vol goesting

Geniet op een verrassend mooie locatie in de Westhoek van een streekpicknick. Bart van l'Heritage (Poperinge) stelt met liefde en vakkennis een bak of rugzak vol goesting voor je samen. Je bestelt online en krijgt een complete picknick met servies, gratis picknickdekentje en streekinfo. Je haalt je streekpicknick zelf af op zaterdag- of zondagochtend of je kiest voor de “Drop-de-Bak-service“. 

Lees meer »

Bak vol goesting

Bak vol goesting

Wat zit er in zo'n Bak vol goesting?

  • Versgebakken Frans brood van bakkerij Vandecasteele
  • 3 soorten Charcuterie van vleeshoeve St Pieterke
  • Snoepgroentjes van Rony Roose: volgens seizoen
  • 2 streekkaasjes van de Beauvoordse Walhoeve
  • Hoeveboter van de Baljuwhoeve
  • Mostaard van Wostyn
  • Hoeveyoghurt van de Baljuwhoeve met een fruitcoulis van Frambiosa y Besos.
Lees meer »

Picknick op de hoeve

Picknick op de hoeve

Ga langs bij één van de 22 West-Vlaamse boerderijen waar je op een rustig groen plaatsje kan genieten van een overvolle picknickmand vol verse en gezonde producten recht van bij de boer. 

Lees meer »