Natraject Avond van de Slager 2018

INSCHRIJVING - natraject en promotiecampagne Avond van de Slager 2018

Zes recepten voor nieuwe verrassende producten liggen klaar voor productie in de West-Vlaamse slagerijen. Ze zijn het resultaat van een intense samenwerking tussen de Provincie West-Vlaanderen, de  Slagersbond, 100% West-Vlaams en de drie slagerijscholen Syntra West, het Technisch Atheneum Diksmuide en Ter Groene Poorte. Een gouden combinatie van kwaliteitsvolle ingrediënten en vakmanschap die enkel overheerlijke en innovatieve eindproducten kan opleveren. Ontdek ze in deze brochure.
 
De promotiecampagne rond de nieuwe producten plaatst het vakmanschap en de passie van jou als West-Vlaamse slager in de kijker. Daarenboven daagt ze je uit om te blijven vernieuwen en innovatieve oplossingen te zoeken om jouw ambacht springlevend te houden en de concurrentie te weerstaan.
 

Schrijf in voor het natraject en zet net als de scholen trots je schouders onder deze campagne. Verzilver zo deze unieke kans om jouw slagerij in de kijker te zetten. Jij maakt de zes nieuwe producten en wij zorgen voor de gratis extra reclame. 

Steun jouw ambacht en schrijf snel in via onderstaand formulier.