Natraject Avond van de Slager 2020

INSCHRIJVING - natraject en promotiecampagne Avond van de Slager 2020

Speciaal voor jou, ambachtelijke West-Vlaamse slager, zagen acht gloednieuwe 100% West-Vlaams streekproducten het licht. Drie culinaire scholen bedachten, ontwikkelden en testten deze om jouw stiel positief in de kijker te zetten. Het resultaat zijn acht tot in de puntjes afgewerkte en innovatieve producten. Elk met een duidelijke link naar West-Vlaanderen. Ze zijn het resultaat van een intense samenwerking tussen de Provincie West-Vlaanderen, de  Slagersbond, 100% West-Vlaams en de drie slagerijscholen Syntra West, het Technisch Atheneum Diksmuide en Ter Groene Poorte. Een gouden combinatie van kwaliteitsvolle ingrediënten en vakmanschap die enkel overheerlijke en innovatieve eindproducten kan opleveren. Ontdek ze in deze brochure [link2020 toevoegen].
 
De promotiecampagne rond de nieuwe producten plaatst het vakmanschap en de passie van jou als West-Vlaamse slager in de kijker. Daarenboven daagt ze je uit om te blijven vernieuwen en innovatieve oplossingen te zoeken om jouw ambacht springlevend te houden en de concurrentie te weerstaan.
 

Schrijf in voor het natraject en zet net als de scholen trots je schouders onder deze campagne. Verzilver zo deze kans om jouw slagerij in de kijker te zetten. Jij maakt de acht nieuwe producten en wij zorgen voor de gratis extra reclame. 

Neem je een van de voorgestelde 100% West-Vlaams streekproducten vast op in je assortiment? Heb je een eigen streekproduct of huisspecialiteit waar je terecht trots op bent? Laat het erkennen! Vraag het label 100% West-Vlaams aan, wie weet maak je binnenkort deel uit van ons netwerk.

Steun jouw ambacht en schrijf snel in via onderstaand formulier.