Van aardappelen tot varkensvlees en van asperges tot zomerse bessen: wie onze West-Vlaamse producten gebruikt zal scoren op het bord. Vraag het maar aan foodblogster Jozefien Ryckx van Goestjes die zoveel mogelijk lokale producten gebruikt. Ook de Lekkere Westen-chefs kiezen voor pure smaken en authentieke producten.
Ga in je keuken aan de slag met onderstaande recepten, verrassend of traditioneel, verfrissend of verwarmend, pittig of zacht... maar altijd 100% West-Vlaams.
HERFST EN WINTER
GEZONDE SPREADS
AARDBEIEN
LENTE EN ZOMER
Dankzij cookies verbeteren we je surfervaring. De informatie over jouw bezoek gebruiken we voor statistische doeleinden en om je inhoud op jouw maat aan te bieden. Je kunt je cookie-instellingen altijd aanpassen. Aan jou de keuze.
Info over het [privacy- en cookiebeleid] van 100% West-Vlaams
Duid aan welke cookies je wil toestaan.
Noodzakelijke cookies
Sommige cookies zijn nodig om de kernfunctionaliteit van onze website mogelijk te maken. De website zal niet goed werken zonder deze cookies en daardoor zijn ze standaard ingeschakeld en kunnen ze niet worden uitgeschakeld.
Functionele en analytische cookies
Je kan deze cookies niet weigeren als je op deze website wilt surfen. De functionele cookies verbeteren de gebruikerservaring.
Marketing- en sociale mediacookies
Met deze cookies optimaliseren we advertenties op basis van jouw surfgedrag en zorgen we voor een optimale wisselwerking met sociale media zoals YouTube, Facebook of Instagram.