Bestelformulier promomateriaal

Beste hoeve-, streekproducent of streekhoekje

100% West-Vlaams is een label voor kwaliteitsvolle, lokale en ambachtelijke producten. Het zijn producten waar we trots op zijn en waar de consument bewust naar op zoek gaat. Ze moeten dus duidelijk herkenbaar zijn voor die zoekende klant. Met het promotiemateriaal van 100% West-Vlaams spring jij er meteen uit als verkoper van heerlijk lokale lekkernijen.

Welk promotiemateriaal kan je bestellen?

Bekijk het overzicht van 100% West-Vlaams promotiemateriaal. Hierin staan de correcte prijzen en maximale aantallen vermeld.

Hoe bestellen en ophalen?

  • Vul in onderstaand formulier de gewenste aantallen in bij het promotiemateriaal dat je wil bestellen. Prijzen en maximale aantallen gratis vind je in het overzicht van 100% West-Vlaams promotiemateriaal.
  • Het bestelde promotiemateriaal kan na bevestiging en in onderling overleg opghaald worden in:
    • Ieper, 't Werkpand, Dehemlaan 31
    • Roeselare (Rumbeke), Inagro, Ieperseweg 87 -  Ophalen iedere donderdag (bestellen ten laatste maandag)
    • Brugge, POM West-Vlaanderen, Koning Leopold III-laan 66 - na telefonische bevestiging van Marijke (langere levertermijn)
    • Diksmuide, 't Werkpand, Wagenmakerijstraat 12

Vragen?

Neem contact op met Marijke Deconynck via info@100procentwest-vlaams.be of 051 75 02 10

Veel promotiemateriaal wordt gratis of goedkoper aangeboden. Gelieve deze dan ook goed en correct te gebruiken. vb. enkel op de erkende producten. Je kan het logo ook gebruiken in de eigen communicatie, vraag het hiervoor digitaal op.


Bestellen?