Poperingse Kruidenkoek
Honing en roggebloem, de onweerstaanbare basis voor de Poperingsche Kruydekoecke van de fa...
Lees meer »
Poperingse keikopjes
Poperingse keikopjes of makarons worden gemaakt op basis van eiwit, amandelen en kandijsui...
Lees meer »
Spletters
Spletters zijn een op-en-top Poperingse specialiteit.
Lees meer »
Appel oude rassen Lombarts Calville
Appelsap van een een 10-tal oude appelrassen.
Lees meer »
Appel zoete rassen Lombarts Calville
Appelsap van zoete eetappels.
Lees meer »
Appel-framboos sap Lombarts Calville
Appelsap van zoete eetappels gemengd met sap van framboos.
Lees meer »
Appel gemengd Lombarts Calville
Appelsap van zoete eetappels gemengd met ander sap.
Lees meer »
Maman Lilicider
Biologische appelcider, 4,5 % alc.
Lees meer »
Antiek Blond 8%
Blond/amber ‘Old Strong Ale’, van hoge gisting, met nagisting in de fles, ongefilterd, nie...
Lees meer »
Antiek Wit
Tarwebier, van hoge gisting, met nagisting in de fles, ongefilterd, niet gepasteuriseerd.
Lees meer »
Vleteren Alt 8°
Helder bruin bier met een kruidig aroma van koekjes en peperkoek en karamel, maar ook enig...
Lees meer »
Reninge Bitter Blond
Reninge Bitter Blond heeft een alcoholgehalte van 7% en uitgesproken hopsmaak.
Lees meer »
Reninge Oud Bruin
Reninge Oud Bruin is gebrouwen volgens de traditie van het ‘Vlaams Oud Bruin’ en heeft een...
Lees meer »
Reninge Krieken Rood
Reninge Krieken Rood is een artisanaal fruitbier op basis van Veurnse Kelleries krieken en...
Lees meer »
Watou Tripel
Watou Tripel is een blond bier van hoge gisting met, met hergisting op fles (alc.
Lees meer »
Witte mousserende wijn Monteberg
Witte mousserende wijn zowel in Brut als Brut Natuur.
Lees meer »
Rode wijn Monteberg
Rode wijn, assemblage van dornfelder/regent en rondo.
Lees meer »
Vintje
Vintje is ontstaan uit een samenwerking van alle wijnbouwers uit de vzw Vintage Heuvelland...
Lees meer »
Wijngoed Monteberg - Rosé
Fruitige donkere rosé.
Lees meer »
Amandelbrood Jules Destrooper
Dit verfijnde koekje, dat fijnproevers over de hele wereld behaagt, is vandaag het meest s...
Lees meer »
Natuurboterwafel Jules Destrooper
Dit goudbruine, krokante en alom bekende boterwafeltje wordt nog steeds naar een 19e-eeuws...
Lees meer »
Amandelflorentines
Deze lekkernij is een knapperig, gekarameliseerd koekje met amandelen, gedipt in Belgische...
Lees meer »
Kletskoppen / Dentelles
Een kletskop is een flinterdun, knapperig, zoet koekje met gemalen cashewnoten dat volgens...
Lees meer »
Frambooskoekjes
Gekonfijte fruitstukjes verwerkt in knapperig dunne koekjes met de natuurlijke smaak van f...
Lees meer »
Speculoos
Een smaakvol gekarameliseerd boterkoekje volgens een eeuwenoud, authentiek recept.
Lees meer »
Speculoospasta Jules Destrooper
Ons speculooskoekje werd verwerkt tot een heerlijk smeuïge pasta.
Lees meer »
Matubu Coffee Black Albert
Koffie als boek, waarin je na één slokje de kern van het verhaal voelt.
Lees meer »
Matubu Coffee Castar
Een complexe en subtiele toets , echt een fijn proevertje voor koffie liefhebbers.
Lees meer »
Chocolate Poppies
Rood ingekleurde witte chocoladeomhulsel gevuld met een donkere caramel van Irish Cream, W...
Lees meer »
Poperingse Hommelknopjes
Bierpraline in de vorm van een gestilleerde hoppebel, gevuld met een ganache van Watou Tri...
Lees meer »
Barbelien
Kogeltruffel met 2 verschillende vullingen: een compote van rabarber en een ganache van ra...
Lees meer »
Barbelienzoenen
Met rabarbergevulde chocozoen op een knapperig artisanaal gebakken zandkoekje gedrenkt in ...
Lees meer »
Keikoppenbier
Hoppig blond bio-bier, 6,1 % alc vol.
Lees meer »
Single Green
Amber bio-bier, 5,5 % alc vol.
Lees meer »
Kasteel Beauvoorde
Fruitig bio-bier, 5,9 % alc vol.
Lees meer »
Tripel Plukker
Zacht blond bio-bier, 7,5 % alc vol.
Lees meer »
All Inclusive
Donkerblond bio-bier, 8 % alc vol.
Lees meer »
Semoulekoeken 't Bakkertje
Semoule verwijst naar griessuiker dat erin verwerkt wordt.
Lees meer »
Grootmoeders koffie extra dessert
Ambachtelijke gebrande milde koffie.
Lees meer »
Grootmoeders koffie Special Mokka
Ambachtelijk gebrande pittige koffie.
Lees meer »
Poperingse Hommelkaas
Halfharde, smedige kaas met bijzonder gekarakteriseerde geur en smaak.
Lees meer »
Westhoek Passendale
Halfharde rechthoekige kaas 45+ met een natuurlijke eetbare witschimmelkorst en een frisse...
Lees meer »
Petrus
Typische natuurgerijpte paterskaas, 45+ met volle smaak, vervaardigd naar aloud procédé da...
Lees meer »
Père Joseph
Halfharde 50+ abdijkaas met volle smaak en pittig aroma.
Lees meer »
Passendale classic
Passendale Classic is een klassieker op de ontbijttafel.
Lees meer »
Echte Loo
Natuurgerijpte 'paterskaas', 50+.
Lees meer »
Pickels
Heerlijke pickles met krokante en lokale bloemkool en worteltjes.
Lees meer »
Honing Zoetemoendje
In Heuvelland hebben we gekozen om zoveel mogelijk inlandse, fruit dragende struiken en ou...
Lees meer »
Appelconfituur Zoetemoendje
Deze lekkere ambachtelijke appelconfituur is met veel liefde huishoudelijk geproduceerd.
Lees meer »
Bramenconfituur 't Zoetemoendje
Deze lekkere ambachtelijke bramenconfituur is met veel liefde huishoudelijk geproduceerd.
Lees meer »
Pruimenconfituur
Deze lekkere ambachtelijke pruimenconfituur is met veel liefde huishoudelijk geproduceerd.
Lees meer »
Aardbeienconfituur
Deze lekkere ambachtelijke aardbeienconfituur is met veel liefde huishoudelijk geproduceer...
Lees meer »