Keikoppenbier
Hoppig blond bio-bier, 6,1 % alc vol.
Lees meer »
Single Green
Amber bio-bier, 5,5 % alc vol.
Lees meer »
OMER Traditional blond
Blond bier van hoge gisting met hergisting op fles, 8° alc.
Lees meer »
Watou Tripel
Watou Tripel is een blond bier van hoge gisting met, met hergisting op fles (alc.
Lees meer »
Grootmoeders koffie extra dessert
Ambachtelijke gebrande milde koffie.
Lees meer »
Grootmoeders koffie Special Mokka
Ambachtelijk gebrande pittige koffie.
Lees meer »
Grootmoeders koffie Selecta espresso
Gastronomie - 100% arabica espresso.
Lees meer »
Cobergher Light
Deze kaas is een zuivelspecialiteit met veel minder calorieën en vetstoffen.
Lees meer »
Cobergher 50+
Een halfharde streekkaas, natuurgerijpt met roodbakterie, waardoor hij een rijke, milde, r...
Lees meer »
Poperingse Keikop
Zachte witschimmelkaas 50+ met hopscheuten, behaalde brons op World Cheese Award 2013.
Lees meer »
Délice d'Houblonesse
Délice is een krachtige halfzachte kaas, na gerijpt en gewassen in Marc de Houblonesse.
Lees meer »
Keiems bloempje
Biologische witschimmelkaas, 49+.
Lees meer »
Pater Lievens
Halfharde hoevekaas, 50+ met gewasse oranje korst en nagecoat met bruine coating, wordt ar...
Lees meer »
Pater Lievens Light
Halfharde magere hoevekaas, 30+ met gewassen oranje korst, nagecoat met bruine coating, wo...
Lees meer »
Poperingse Hommelkaas
Halfharde, smedige kaas met bijzonder gekarakteriseerde geur en smaak.
Lees meer »
Poppy Cheese
Zacht witschimmelkaasje 50+ met papaverzaad.
Lees meer »
Poperings hoofdvlees met Poperingse hop
Hoofdvlees is een samenstelling van kop, keelstuk en varkenstongen gekookt in eigen vocht.
Lees meer »
Poperingse Hoppepaté
Deze hoppepaté werd gelanceerd in 1987 ter gelegenheid van de Hoppestoet en wordt bereid v...
Lees meer »
Poperingse Hennepot
Kippen-, kalfs- en konijnenvlees in witte gelatinesaus volgens een oud recept.
Lees meer »
Poperingse varkensrillette
Deze vettige lekkernij wordt gezien als het paradijs op aarde der levensgenieters.
Lees meer »
paté van te Boere
De boerenpaté met grove structuur, speciaal voor de liefhebbers van een stevige, authentie...
Lees meer »
Bierpaté's De Veurn'Ambachtse
Paté waarin bier verwerkt wordt onder andere Hommelbierpaté - Brugse Zotpaté - Oerbierpaté...
Lees meer »
Potjesvlees uit de Westhoek De Veurn'Ambachtse
Het vlees kan variëren, maar in Veurne en omstreken heeft men een duidelijke voorkeur voor...
Lees meer »
Chocolate Poppies
Rood ingekleurde witte chocoladeomhulsel gevuld met een donkere caramel van Irish Cream, W...
Lees meer »
Poperingse Hommelknopjes
Bierpraline in de vorm van een gestilleerde hoppebel, gevuld met een ganache van Watou Tri...
Lees meer »
Barbelien
Kogeltruffel met 2 verschillende vullingen: een compote van rabarber en een ganache van ra...
Lees meer »
Amandelbrood Jules Destrooper
Dit verfijnde koekje, dat fijnproevers over de hele wereld behaagt, is vandaag het meest s...
Lees meer »
Natuurboterwafel Jules Destrooper
Dit goudbruine, krokante en alom bekende boterwafeltje wordt nog steeds naar een 19e-eeuws...
Lees meer »
Jules' kaneelboterkoekje
Jules' kaneelboterkoekje is een licht en krokant zandkoekje met een kaneeltoets.
Lees meer »
Amandelflorentines
Deze lekkernij is een knapperig, gekarameliseerd koekje met amandelen, gedipt in Belgische...
Lees meer »
Kletskoppen / Dentelles
Een kletskop is een flinterdun, knapperig, zoet koekje met gemalen cashewnoten dat volgens...
Lees meer »
Frambooskoekjes
Gekonfijte fruitstukjes verwerkt in knapperig dunne koekjes met de natuurlijke smaak van f...
Lees meer »
Kokoskoekje in pure chocolade
Een heerlijke koekje dat de verfijnde smaak van kokos verenigt met echte Belgische fondant...
Lees meer »
Speculoos
Een smaakvol gekarameliseerd boterkoekje volgens een eeuwenoud, authentiek recept.
Lees meer »
Speculoospasta Jules Destrooper
Ons speculooskoekje werd verwerkt tot een heerlijk smeuïge pasta.
Lees meer »
Semoulekoeken 't Bakkertje
Semoule verwijst naar griessuiker dat erin verwerkt wordt.
Lees meer »
Houblonesse confituur
De eerste telg uit de Houblonesse-familie en ook de eerste confituur ter wereld op basis v...
Lees meer »
Houblonesse Spletters
Spletters zijn een op-en-top Poperingse specialiteit.
Lees meer »
Houblonesse Karamelsnoepen
Laat je verleiden door deze overheerlijke, ambachtelijk gemaakte boterkaramellen op basis ...
Lees meer »
Houblonesse Karamelsaus
De hopscheuten lenen zich perfect tot dessertcombinaties.
Lees meer »
Houblonesse Karamelwafeltjes
Voor wie op zoek is naar een lekker alternatief voor de klassieke suikerwafel.
Lees meer »
Poperingsche Kruydekoecke
Honing en roggebloem, de onweerstaanbare basis voor de Poperingsche Kruydekoecke van de fa...
Lees meer »
Poperingse Mazarinetaart
Poperingse Mazarinetaart is een taart van briochedeeg overgoten met een warme saus van bot...
Lees meer »
Poperingse keikopjes
Poperingse keikopjes of makarons worden gemaakt op basis van eiwit, amandelen en kandijsui...
Lees meer »
Vruchtenconfituur Het Pahilleke
Gemaakt van verse vruchten (85% van eigen teelt) of vruchtensappen in het oogstseizoen, de...
Lees meer »
Biergelei (Pannepot en West-Vleteren)
Gelei van Pannepot (bier gebrouwen door De Struise Brouwers in de installaties van Deca Se...
Lees meer »
Rabarberconfituur het Warandehof
Deze confituur wordt bereid zonder toevoeging van kleurstoffen of bewaarmiddelen.
Lees meer »
Mostaard Wostyn
Pikante traditie - wie Mostaard Wostyn voor de eerste keer proeft, weet meteen dit is niet...
Lees meer »
Rodenbach Grand Cru
Rodenbach Grand Cru is een uitzonderlijk Vlaams Rood Bruin bier dat zijn fris zure smaak e...
Lees meer »
Brugse Beschuit
Een groot wit brood wordt eerst dun gesneden.
Lees meer »
Grootmoeders Koffie Decaf Gourmet
Ambachtelijke gebrande cafeïnevrije koffie.
Lees meer »
Grootmoeders koffie Delicatesse
Ambachtelijk gebrande koffie.
Lees meer »
Gin'Ops
Subtiel, zacht maar toch karaktervol en pittig.
Lees meer »
Kriek Max
Kriekbier, spontane gisting - 3,5 % alc.
Lees meer »
Witte mousserende wijn Monteberg
Witte mousserende wijn zowel in Brut als Brut Natuur.
Lees meer »
Rode wijn Monteberg
Rode wijn, assemblage van dornfelder/regent en rondo.
Lees meer »
Mousse van Zientje
De mousse van Zientje werd voor het eerst voorgesteld op de streekmarkt Lekker Westhoeks i...
Lees meer »
Kaasterkaas 't Groendal
Halfhard hoevekaasje, 50+, wordt artisanaal bereid op de hoeve op basis van verse koemelk ...
Lees meer »
Heerlijkheid van Rumbeke
Zachte witschimmelkaas 50+ van het Brie-type, gepekeld in zeezout.
Lees meer »
Moerduivel
Moerduiveltjes is een 50+ kaas van ± 450 gr.
Lees meer »
Flanders Bolle Beef
Bolle Beef is in feite gepekeld soepvlees.
Lees meer »