Mostaard Wostyn
Pikante traditie - wie Mostaard Wostyn voor de eerste keer proeft, weet meteen dit is niet...
Lees meer »
Amandelbrood Jules Destrooper
Dit verfijnde koekje, dat fijnproevers over de hele wereld behaagt, is vandaag het meest s...
Lees meer »
Natuurboterwafel Jules Destrooper
Dit goudbruine, krokante en alom bekende boterwafeltje wordt nog steeds naar een 19e-eeuws...
Lees meer »
Jules' kaneelboterkoekje
Jules' kaneelboterkoekje is een licht en krokant zandkoekje met een kaneeltoets.
Lees meer »
Amandelflorentines
Deze lekkernij is een knapperig, gekarameliseerd koekje met amandelen, gedipt in Belgische...
Lees meer »
Kletskoppen / Dentelles
Een kletskop is een flinterdun, knapperig, zoet koekje met gemalen cashewnoten dat volgens...
Lees meer »
Kokoskoekje in pure chocolade
Een heerlijke koekje dat de verfijnde smaak van kokos verenigt met echte Belgische fondant...
Lees meer »
Speculoospasta Jules Destrooper
Ons speculooskoekje werd verwerkt tot een heerlijk smeuïge pasta.
Lees meer »
Paté van everzwijn
50 % everzwijn - 30 % varken - 10 % everzwijnlever - 7 % Monbazzillac - kruiden - peper - ...
Lees meer »
Grootmoeders koffie extra dessert
Ambachtelijke gebrande milde koffie.
Lees meer »
Grootmoeders Koffie Decaf Gourmet
Ambachtelijke gebrande cafeïnevrije koffie.
Lees meer »
Grootmoeders koffie Special Mokka
Ambachtelijk gebrande pittige koffie.
Lees meer »
Grootmoeders koffie Delicatesse
Ambachtelijk gebrande koffie.
Lees meer »
Boterspeculaas
Onze Boter speculaas is een van onze grootste troeven.
Lees meer »
Confituur Vondels
Ambachtelijke confituren van Vondels zijn confituren met een knipoog.
Lees meer »
Ouderwetse boerenpaté De Veurn'Ambachtse
Pot 2,5 kg of 4 kg, bokaal of gesteriliseerd 180 g.
Lees meer »
Varkensrillettes De Veurn'Ambachtse
Bokaal 180 g, 12 stuks/doos en 1 kg.
Lees meer »
Bierpaté's De Veurn'Ambachtse
Paté waarin bier verwerkt wordt onder andere Hommelbierpaté - Brugse Zotpaté - Oerbierpaté...
Lees meer »
Flanders paté De Veurn'Ambachtse
Halfgrove boerenpaté, verwijst naar 'Flanders fields' in WOI - op het etiket staan 'poppie...
Lees meer »
Vanderghinste Roodbruin
VanderGhinste Roodbruin heette oorspronkelijk in 1892 “ouden tripel” en was het eerste bie...
Lees meer »
Lefort
Complex, donker bier van 8,5° met zoete, fruitige en zachte toetsen.
Lees meer »
Wipers Times 14
Wipers Times 14 is het eerste bier van Brouwerij Kazematten.
Lees meer »
Grotten Santé
Brouwerij Kazematten is de nieuwe vaste ankerplaats van het unieke Belgische 'grottenbier'.
Lees meer »
Buitengewoonbeirens
Ambachtelijk en pure advocaat bereid op grootmoeders wijze zonder toevoeging van kleur en...
Lees meer »
Aardbei-Citroenverbena Buitengewoon Beirens
Aardbei - Citroenverbena van Buitengewoon Beirens
gemaakt van aardbeien uit de streek en ...
Lees meer »
Kruiden
Biologische gedroogde kruiden: citroenverbena - munt - laurier - tijm - rozemarijn - orega...
Lees meer »
Citroenverbenasiroop De Kruiderie
Het citroenverbena-plantje wordt al jaren op De Kruiderie gekweekt.
Lees meer »
Flanders Bolle Beef
Bolle Beef is in feite gepekeld soepvlees.
Lees meer »
Rillette Black Albert
De Veurn’Ambachtse maakte op vraag van Nathan van Matubu een rillette, waarin die Black Al...
Lees meer »
Appelsap Goed te Mullem
Bag-in-box - 3l of 5l, geen bewaarmiddelen - geen kleurstoffen.
Lees meer »
Appel - Perensap Goed te Mullem
Bag in box - 3l, appelsap - perensap.
Lees meer »
Grootmoeders koffie Selecta espresso
Gastronomie - 100% arabica espresso.
Lees meer »
Houblonesse confituur
De eerste telg uit de Houblonesse-familie en ook de eerste confituur ter wereld op basis v...
Lees meer »
Houblonesse Karamelsnoepen
Laat je verleiden door deze overheerlijke, ambachtelijk gemaakte boterkaramellen op basis ...
Lees meer »
Houblonesse Karamelsaus
De hopscheuten lenen zich perfect tot dessertcombinaties.
Lees meer »
Hopscheutenjenever
Onze Houblonesse hopscheutenjenever werd in 2020 bekroond met een zilveren medaille op de ...
Lees meer »
Speculoos
Een smaakvol gekarameliseerd boterkoekje volgens een eeuwenoud, authentiek recept.
Lees meer »
Brugse kletskoppen
Kletskoppen of dentelles de Bruges worden al 114 jaar volgens hetzelfde recept gebakken.
Lees meer »
Amandelbrood
Amandelbrood wordt in lange rollen gerold en in grote bakken gelegd, na een dag rusten wor...
Lees meer »
Brugse achten
De Brugse Achten zijn een recept van een kok die aan het hof werkte van Maria Van Bourgond...
Lees meer »
Brugse Beschuit
Een groot wit brood wordt eerst dun gesneden.
Lees meer »
Kaasterkaas 't Groendal
Halfhard hoevekaasje, 50+, wordt artisanaal bereid op de hoeve op basis van verse koemelk ...
Lees meer »
Zientje
Mousserende wijn op basis van appels en druiven.
Lees meer »
Chocolate Poppies
Rood ingekleurde witte chocoladeomhulsel gevuld met een donkere caramel van Irish Cream, W...
Lees meer »
Poperingse Hommelknopjes
Bierpraline in de vorm van een gestilleerde hoppebel, gevuld met een ganache van Watou Tri...
Lees meer »
Chips Naturel Waltson
Chips met een natuurlijke smaak en een ideale touch van zeezout.
Lees meer »
Chips Paprika Waltson
Chips met op maat samengestelde paprikakruiden.
Lees meer »
Chips Black pepper & seasalt Waltson
Chips met de perfecte combinatie van de twee ingrediënten - zwarte peper en zeezout.
Lees meer »