Mostaard Wostyn
Pikante traditie - wie Mostaard Wostyn voor de eerste keer proeft, weet meteen dit is niet...
Lees meer »
Amandelbrood Jules Destrooper
Dit verfijnde koekje, dat fijnproevers over de hele wereld behaagt, is vandaag het meest s...
Lees meer »
Natuurboterwafel Jules Destrooper
Dit goudbruine, krokante en alom bekende boterwafeltje wordt nog steeds naar een 19e-eeuws...
Lees meer »
Jules' kaneelboterkoekje
Jules' kaneelboterkoekje is een licht en krokant zandkoekje met een kaneeltoets.
Lees meer »
Amandelflorentines
Deze lekkernij is een knapperig, gekarameliseerd koekje met amandelen, gedipt in Belgische...
Lees meer »
Kletskoppen / Dentelles
Een kletskop is een flinterdun, knapperig, zoet koekje met gemalen cashewnoten dat volgens...
Lees meer »
Frambooskoekjes
Gekonfijte fruitstukjes verwerkt in knapperig dunne koekjes met de natuurlijke smaak van f...
Lees meer »
Kokoskoekje in pure chocolade
Een heerlijke koekje dat de verfijnde smaak van kokos verenigt met echte Belgische fondant...
Lees meer »
Speculoos
Een smaakvol gekarameliseerd boterkoekje volgens een eeuwenoud, authentiek recept.
Lees meer »
Speculoospasta Jules Destrooper
Ons speculooskoekje werd verwerkt tot een heerlijk smeuïge pasta.
Lees meer »
Buitengewoonbeirens
Ambachtelijk en pure advocaat bereid op grootmoeders wijze zonder toevoeging van kleur en...
Lees meer »
OMER Traditional blond
Blond bier van hoge gisting met hergisting op fles, 8° alc.
Lees meer »
Watou Tripel
Watou Tripel is een blond bier van hoge gisting met, met hergisting op fles (alc.
Lees meer »
Rodenbach
RODENBACH is het ‘Vlaamse roodbruine bier’, erkend als Traditioneel Streekproduct.
Lees meer »
Ouderwetse boerenpaté De Veurn'Ambachtse
Pot 2,5 kg of 4 kg, bokaal of gesteriliseerd 180 g.
Lees meer »
Rabarberconfituur het Warandehof
Deze confituur wordt bereid zonder toevoeging van kleurstoffen of bewaarmiddelen.
Lees meer »
Netebuk
Naast het Gulden Spoor gamma wordt bij ons ook de legendarische Netebuk lijn gebrouwen.
Lees meer »
Keikoppenbier
Hoppig blond bio-bier, 6,1 % alc vol.
Lees meer »
Femme Fatale
De Onweerstaanbare pittige dame staat voor een licht blond/amberkleurig bier van 6,5° met ...
Lees meer »
Enfant Terriple
De Enfant terriple is een "duivels" zonnig blond bier van 8.
Lees meer »
Bierpaté's De Veurn'Ambachtse
Paté waarin bier verwerkt wordt onder andere Hommelbierpaté - Brugse Zotpaté - Oerbierpaté...
Lees meer »
Flanders paté De Veurn'Ambachtse
Halfgrove boerenpaté, verwijst naar 'Flanders fields' in WOI - op het etiket staan 'poppie...
Lees meer »
Varkensrillettes De Veurn'Ambachtse
Bokaal 180 g, 12 stuks/doos en 1 kg.
Lees meer »
Eendemousse met porto De Veurn'Ambachtse
Bokaal 180g, 12 stuks/doos, terrine 1,8kg verloren verpakking.
Lees meer »
Flanders Bolle Beef
Bolle Beef is in feite gepekeld soepvlees.
Lees meer »
Potjesvlees uit de Westhoek De Veurn'Ambachtse
Het vlees kan variëren, maar in Veurne en omstreken heeft men een duidelijke voorkeur voor...
Lees meer »
Caraquen Artimar
Chocoladeplaatjes in bloemvorm.
Lees meer »
Kwaremont
Pittig blond bier van hoge gisting // 6,6% alc.
Lees meer »
Tripel Plukker
Zacht blond bio-bier, 7,5 % alc vol.
Lees meer »
Dikke Jan Tripel
Dikke Jan Tripel is een blond bier (donkergoud) met een mooie romige witte schuimkraag.
Lees meer »
Jus De Mer
Jus De Mer blond, een blond bier van hoge gisting.
Lees meer »
Lefort
Complex, donker bier van 8,5° met zoete, fruitige en zachte toetsen.
Lees meer »
Zingende blondine
Bier van hoge gisting, 9,8 % alc.
Lees meer »
paté van te Boere
De boerenpaté met grove structuur, speciaal voor de liefhebbers van een stevige, authentie...
Lees meer »
Hoeveboter De Korenhalm
De boter wordt sedert 1980 ambachtelijk bereid op de traditionele manier.
Lees meer »
Hoeveijs De Korenhalm
Lekkere hoeveijs bereid met verse hovemelk van onze eigen koeien.
Lees meer »
Aardappelen De Korenhalm
Lekker verse aardappelen geteeld op onze hoeve.
Lees meer »
Poperingse Hommelkaas
Halfharde, smedige kaas met bijzonder gekarakteriseerde geur en smaak.
Lees meer »
Moerduivel
Moerduiveltjes is een 50+ kaas van ± 450 gr.
Lees meer »
Veurnse Notenboom
De Veurnse Notenboom in een 50+ kaas met half-hard zuivel.
Lees meer »
Pastei van eend D'Handsaeme
Paté van eend in bokaal of blik.
Lees meer »
Rillettes van gans
Ganzenvlees 98 % - zout - peper.
Lees meer »
Petrus
Typische natuurgerijpte paterskaas, 45+ met volle smaak, vervaardigd naar aloud procédé da...
Lees meer »
Père Joseph
Halfharde 50+ abdijkaas met volle smaak en pittig aroma.
Lees meer »
Passendale Jong
Passendale Jong is een halfharde, authentieke kaas in de vorm van een boerenbrood, met de ...
Lees meer »
Passendale classic
Passendale Classic is een klassieker op de ontbijttafel.
Lees meer »
Echte Loo
Natuurgerijpte 'paterskaas', 50+.
Lees meer »
Damme
Halfharde kaas 50+ met een zachtpittige, romige smaak.
Lees meer »
Keiems bloempje
Biologische witschimmelkaas, 49+.
Lees meer »
Semoulekoeken 't Bakkertje
Semoule verwijst naar griessuiker dat erin verwerkt wordt.
Lees meer »
Rabarberpaté Het Warandehof
Ambachtelijke paté met rabarber.
Lees meer »
Pater Lievens
Halfharde hoevekaas, 50+ met gewasse oranje korst en nagecoat met bruine coating, wordt ar...
Lees meer »
Poppy Cheese
Zacht witschimmelkaasje 50+ met papaverzaad.
Lees meer »
Martha
Het eerste bier van The Brew Society.
Lees meer »
Honing Zoetemoendje
In Heuvelland hebben we gekozen om zoveel mogelijk inlandse, fruit dragende struiken en ou...
Lees meer »
Appelconfituur Zoetemoendje
Deze lekkere ambachtelijke appelconfituur is met veel liefde huishoudelijk geproduceerd.
Lees meer »
Bramenconfituur 't Zoetemoendje
Deze lekkere ambachtelijke bramenconfituur is met veel liefde huishoudelijk geproduceerd.
Lees meer »
Pruimenconfituur
Deze lekkere ambachtelijke pruimenconfituur is met veel liefde huishoudelijk geproduceerd.
Lees meer »
Aardbeienconfituur
Deze lekkere ambachtelijke aardbeienconfituur is met veel liefde huishoudelijk geproduceer...
Lees meer »
Rabarberconfituur
Deze lekkere ambachtelijke rabarberconfituur is met veel liefde huishoudelijk geproduceerd.
Lees meer »