Hoeve- en Streekproducenten

100% West-Vlaams kent een ruime variatie aan hoeve- en streekproducenten.

Of het nu gaat om een wijnmakerij, bierbrouwerij, boerderij, fruitteler of hoeveslagerij. Stuk voor stuk zijn het producenten die met veel liefde en vakmanschap produceren. Het label 100% West-Vlaams zorgt ervoor dat je hun eerlijke producten herkent als authentieke en kwaliteitsproducten uit West-Vlaanderen. Zoek een producent in uw dorp of regio en proef de lekkerste producten uit uw streek. 

Dubbelklik op een markering voor meer details...


Bakkerij Johann

Bakkerij Johann

Onze trots is iedere nacht kneden, opmaken, rijzen en afbakken. Zes dagen per week worden bij Bakkerij JohAnn tientallen verschillende broden en broodjes gebakken. Daarnaast worden er in de eigen banketbakkerij diverse lekkernijen gebakken. Doorheen de jaren is bakkerij JohAnn steeds trouw gebleven aan hun ideologie: kiezen voor kwaliteit. "We willen ons onderscheiden door steeds te kiezen voor vakmanschap, de beste ingrediënten en de lekkerste artisanale producten." De toonbank is elke dag gevuld met een ruim assortiment van taart, individuele gebakjes, gaande van drooggebak tot specialiteiten zoals onze lekkere fruittaart of Zarretaart. Kom ze proeven en verwen uw gasten!

100% West-Vlaams StreekproducentVerkoop in eigen bedrijf

Contactgegevens

Esenstraat 3
8610 Zarren

Telefoon: 051 56 65 99 - 0478 411 899
E-mail: vanwalleghem.johan@skynet.be
Website: www.bakkerijjohann.be

Extra info

  • Dichtbij wandelroute Dichtbij wandelroute
  • Kindvriendelijk
  • Rolstoeltoegankelijk

Openingsuren

Ma: 07:00 - 12:00 12:00 - 18:30
Di: 07:00 - 12:00 12:00 - 18:30
Do: 07:00 - 12:00 12:00 - 18:30
Vr: 07:00 - 12:00 12:00 - 18:30
Za: 07:00 - 12:00 12:00 - 18:30
Zo: 07:00 - 12:00 12:00 - 14:00

Producten van Bakkerij Johann

Kortemarks molenkoekje

Kortemarks molenkoekje

Deze speculaaskoekjes met de afbeelding van de molens (Koutermolen, Couchezmolen, de Wulle...
Lees meer »

Molenbrood

Molenbrood

de tarwe voor het brood wordt gemalen in de molens van Zarren (Couchezmolen uit 1870 en de...
Lees meer »

Oerebrood

Oerebrood

verwijst naar het Oerbier dat in het brood wordt verwerkt.
Lees meer »

Zarrentaart

Zarrentaart

Deze taart werd gecreëerd in 1996 bij de restauratie van de hoogste molen van België, de C...
Lees meer »