Hoeve- en Streekproducenten

100% West-Vlaams kent een ruime variatie aan hoeve- en streekproducenten.

Of het nu gaat om een wijnmakerij, bierbrouwerij, boerderij, fruitteler of hoeveslagerij. Stuk voor stuk zijn het producenten die met veel liefde en vakmanschap produceren. Het label 100% West-Vlaams zorgt ervoor dat je hun eerlijke producten herkent als authentieke en kwaliteitsproducten uit West-Vlaanderen. Zoek een producent in uw dorp of regio en proef de lekkerste producten uit uw streek.

!! OPGELET - NIET elke erkende producent aanvaardt de CADEAUBONNEN voor een geschenkmand. Via deze link, vindt u de lijst waar u deze bon wel kan inwisselen.

Dubbelklik op een markering voor meer details...


De Zandhoekhoeve

De Zandhoekhoeve

De grootvader van Andy is indertijd begonnen met thuis verkoop doordat in de droge zomer van 1976 een perceel boontjes mislukt was voor de fabriek. Van boontjes zijn er de volgende jaren aardappelen en andere groenten bijgekomen. Vanaf het jaar 2000 wordt er ook naar de REO-veiling gegaan waardoor een groter aanbod van groenten kon aangeboden worden. Er wordt geprobeerd met respect voor de natuur en voor de mens zo veilig mogelijk groenten te kweken, omdat die zo weinig mogelijk met chemische producten moeten behandeld worden. Andy nam de fakkel over van zijn moeder en zal haar levenswerk met evenveel passie verder zetten.

100% West-Vlaams Hoeveproducent

Contactgegevens

Zuidhoekstraat 4
8600 Woumen

Telefoon: 0498 59 67 88
E-mail: andy.louwaege@telenet.be

Openingsuren

Ma: 13 - 19
Di: 13 - 19
Wo: 13 - 19
Do: 13 - 19
Vr: 13 - 19
Za: 7.30 - 12 13 - 19

Producten van De Zandhoekhoeve

Aardappelen De Zandhoekhoeve

Aardappelen De Zandhoekhoeve


Lees meer »

Seizoensgroenten De Zandhoekhoeve

Seizoensgroenten De Zandhoekhoeve


Lees meer »