100% West-Vlaams producenten

De gepassioneerde vaklui achter de hoeve- en streekproducten

100% West-Vlaams toont met trots de heerlijke producten en hun makers van eigen bodem. Maak kennis met de vaklui achter het product, die dagelijks vol overgave en overtuiging hun passie uitoefenen. Brouwers, chocolatiers, landbouwers, fruittelers, wijnbouwers, kaasmakers, koffiebranders, bakkers, slagers... Proef hun divers aanbod aan eerlijke producten en ga mee op culinaire reis door West-Vlaanderen.
Geniet, ontdek en laat je inspireren want lokaal is buitengewoon lekker.
 

CADEAUBON? OPGELET, niet elke erkende producent aanvaardt de bon voor een geschenkmand.
> Bij deze producenten kan je de bon wel inwisselen.

Dubbelklik op een markering voor meer details...


Traiteur Sohier

Traiteur Sohier

Luc Sohier nam deze slagerij, die van de familie Sohier is sinds drie generaties, over in 1986 en bouwde ze uit tot een slagerij-traiteurzaak.

100% West-Vlaams StreekproducentVerkoop in eigen bedrijf

Contactgegevens

Veurnestraat 24
8970 Poperinge

Telefoon: 057 33 37 17
E-mail: luc.sohier@pandora.be

Extra info

  • Verkoop op markten Verkoop op markten
  • Dichtbij wandelroute Dichtbij wandelroute
  • Catering mogelijk Catering mogelijk

Openingsuren

Ma: 13:00 - 19:00
Di: 08:00 - 12:30 13:00 - 19:00
Wo: 08:00 - 12:30 13:00 - 19:00
Do: 08:00 - 12:30 13:00 - 19:00
Vr: 08:00 - 12:30 13:00 - 19:00
Za: 08:00 - 12:30 13:00 - 18:30
Zo: 08:12 - 12:30

Producten van Traiteur Sohier

Poperingse bloedworst

Poperingse bloedworst

Een worst gewoonlijk bestaande uit een mengsel van bloed, vet of reuzel, spek, kruiden en ...
Lees meer »

Poperings hoofdvlees met Poperingse hop

Poperings hoofdvlees met Poperingse hop

Hoofdvlees is een samenstelling van kop, keelstuk en varkenstongen gekookt in eigen vocht.
Lees meer »

Poperingse Hoppepaté

Poperingse Hoppepaté

Deze hoppepaté werd gelanceerd in 1987 ter gelegenheid van de Hoppestoet en wordt bereid v...
Lees meer »

Poperingse Hennepot

Poperingse Hennepot

Kippen-, kalfs- en konijnenvlees in witte gelatinesaus volgens een oud recept.
Lees meer »

Boerenpaté uit de Westhoek

Boerenpaté uit de Westhoek

Deze paté wordt gemaakt sedert 1890, overgeleverd van vader op zoon.
Lees meer »

 Poperingse varkensrillette

Poperingse varkensrillette

Deze vettige lekkernij wordt gezien als het paradijs op aarde der levensgenieters.
Lees meer »

Droge worstjes

Droge worstjes

Droge worst van het huis.
Lees meer »

Kippenmousse met Hoppescheuten

Kippenmousse met Hoppescheuten

Een samenstelling van kippenlevers, kippenvlees, varkensspek en kippenbouillon.
Lees meer »