Hoeve- en Streekproducenten

100% West-Vlaams kent een ruime variatie aan hoeve- en streekproducenten.

Of het nu gaat om een wijnmakerij, bierbrouwerij, boerderij, fruitteler of hoeveslagerij. Stuk voor stuk zijn het producenten die met veel liefde en vakmanschap produceren. Het label 100% West-Vlaams zorgt ervoor dat je hun eerlijke producten herkent als authentieke en kwaliteitsproducten uit West-Vlaanderen. Zoek een producent in uw dorp of regio en proef de lekkerste producten uit uw streek. 

Dubbelklik op een markering voor meer details...


Brood- En Banketbakkerij Depoorter - Vandecasteele

Brood- En Banketbakkerij Depoorter - Vandecasteele

Wij verwennen onze klanten met kwaliteitsvolle en dagverse producten hiervoor staan wij al 5 generaties lang met veel passie vroeg op.

100% West-Vlaams StreekproducentVerkoop in eigen bedrijf

Contactgegevens

Ieperstraat 47
8970 Poperinge

Telefoon: 057 33 32 89
E-mail: info@bakkerijvandecasteele.be
Website: www.bakkerijvandecasteele.be

Extra info

  • Dichtbij wandelroute Dichtbij wandelroute

Openingsuren

Ma: 06:30 - 18:30
Wo: 06:30 - 18:30
Do: 06:30 - 18:30
Vr: 06:30 - 18:30
Za: 06:30 - 18:30
Zo: 06:30 - 18:30

Producten van Brood- En Banketbakkerij Depoorter - Vandecasteele

Poperingsche Kruydekoecke

Poperingsche Kruydekoecke

kruidenkoek op traditionele wijze bereid, met of zonder parelsuiker.
Lees meer »

Poperingse Mazarinetaart

Poperingse Mazarinetaart

Taartje met warme saus.
Lees meer »

Poperingsche keikopjes

Poperingsche keikopjes

Poperingse keikopjes of makarons worden gemaakt op basis van eiwit, amandelen en kandijsui...
Lees meer »

Schuimtaart Vandecasteele

Schuimtaart Vandecasteele

Deze oude streekspecialiteit gemaakt van banketbakkersroom - bladerdeeg - meringue - rum .
Lees meer »

Spletters

Spletters

Gevulde wafels.
Lees meer »

Macaron Houblon

Macaron Houblon

Macaron gevuld met een ganache op basis van witte chocolade, caramel en hoppe.
Lees meer »

Hommelpaptaart

Hommelpaptaart

Taart op basis van frangipane en hommelbier.
Lees meer »