Hoeve- en Streekproducenten

100% West-Vlaams kent een ruime variatie aan hoeve- en streekproducenten.

Of het nu gaat om een wijnmakerij, bierbrouwerij, boerderij, fruitteler of hoeveslagerij. Stuk voor stuk zijn het producenten die met veel liefde en vakmanschap produceren. Het label 100% West-Vlaams zorgt ervoor dat je hun eerlijke producten herkent als authentieke en kwaliteitsproducten uit West-Vlaanderen. Zoek een producent in uw dorp of regio en proef de lekkerste producten uit uw streek.

!! OPGELET - NIET elke erkende producent aanvaardt de CADEAUBONNEN voor een geschenkmand. Via deze link, vindt u de lijst waar u deze bon wel kan inwisselen.

Dubbelklik op een markering voor meer details...


Biscuiterie Grillet

Biscuiterie Grillet

Karel- Lodewijk Grillet (1873 – 1939) leerde als leerjongen van zijn bakkersmeester uit Zillebeke het basisrecept voor de typische, originele West-Vlaamse lekkerkoeken, in de volksmond vaak nog “eierkoeken” genoemd. Reeds jaren waren de koeken een feestelijke en smakelijke doch eenvoudige en goedkope vervanging voor het klassieke maar duurdere witte, koeke- of rozijnenbrood of voor de eveneens prijzige boterkoeken. Sindsdien is Biscuiterie Grillet steeds in handen van de familie gebleven. Jos en Peter De Jonghe zetten zich dag in dag uit in om deze lekkerkoeken: dé ideale broodvervanger voor de lekkerbek voor u te maken.

100% West-Vlaams Streekproducent

Contactgegevens

Spanjestraat 20
8840 Oostnieuwkerke

Telefoon: 051 20 38 79 - 0478/32 79 98
E-mail: info@biscuiteriegrillet.be
Website: www.biscuiteriegrillet.be

Extra info

  • Verkoop op markten Verkoop op markten
  • Dichtbij wandelroute Dichtbij wandelroute

Producten van Biscuiterie Grillet

Seizoenskoeken Grillet

Seizoenskoeken Grillet

Klaaskoeken - Kerstkoeken - Valentijnskoeken - Paaskoeken - Suikerkoeken.
Lees meer »

West-Vlaamse lekkerkoeken

West-Vlaamse lekkerkoeken

Beschikbaar per 10 of per 5 stuks.
Lees meer »