Hoeve- en Streekproducenten

100% West-Vlaams kent een ruime variatie aan hoeve- en streekproducenten.

Of het nu gaat om een wijnmakerij, bierbrouwerij, boerderij, fruitteler of hoeveslagerij. Stuk voor stuk zijn het producenten die met veel liefde en vakmanschap produceren. Het label 100% West-Vlaams zorgt ervoor dat je hun eerlijke producten herkent als authentieke en kwaliteitsproducten uit West-Vlaanderen. Zoek een producent in uw dorp of regio en proef de lekkerste producten uit uw streek.

!! OPGELET - NIET elke erkende producent aanvaardt de CADEAUBONNEN voor een geschenkmand. Via deze link, vindt u de lijst waar u deze bon wel kan inwisselen.

Dubbelklik op een markering voor meer details...


Glorius

Glorius

Het geheim van de lekkere, pure smaak van onze fijne vleeswaren ligt in het proces dat tot stand komt tijdens de levensfase van ons varken. De grondstoffen van het voeder voor onze varkens worden voor een groot deel op het bedrijf zelf geteeld wat voor een grote duurzaamheid zorgt. De genetica van ons varken werd bewust gekozen met het oog op de malsheid en de smaak. Ons varkensbedrijf heeft verder veel aandacht voor een streng hygiëneprotocol zodat de op vandaag bekomen goede gezondheid in de toekomst een zekerheid moet blijven. Door de hoge gezondheidsgraad en de aandacht voor antibioticavrij kweken kan ook de puurheid van het vlees gegarandeerd worden. Het Codiplanplus- en Certus-label zijn hier ook een bevestiging van.

100% West-Vlaams HoeveproducentVerkoop in eigen bedrijf

Contactgegevens

Melanedreef 24
8650 Merkem

Telefoon: 0478 42 84 04
E-mail: info@glorius.be
Website: www.glorius.be

Extra info

  • Dichtbij wandelroute Dichtbij wandelroute

Producten van Glorius

Varkensvlees Glorius

Varkensvlees Glorius

Het GLORIUS varkensvlees wordt gesmaakt door iedereen die ‘smaak en herkomst’ belangrijk v...
Lees meer »