Hoeve- en Streekproducenten

100% West-Vlaams kent een ruime variatie aan hoeve- en streekproducenten.

Of het nu gaat om een wijnmakerij, bierbrouwerij, boerderij, fruitteler of hoeveslagerij. Stuk voor stuk zijn het producenten die met veel liefde en vakmanschap produceren. Het label 100% West-Vlaams zorgt ervoor dat je hun eerlijke producten herkent als authentieke en kwaliteitsproducten uit West-Vlaanderen. Zoek een producent in uw dorp of regio en proef de lekkerste producten uit uw streek.

!! OPGELET - NIET elke erkende producent aanvaardt de CADEAUBONNEN voor een geschenkmand. Via deze link, vindt u de lijst waar u deze bon wel kan inwisselen.

Dubbelklik op een markering voor meer details...


Pater Pitte Bieren (Bierfirma)

Pater Pitte Bieren (Bierfirma)

Hans Vandeputte brouwt bij Brouwerij Eutropius zijn Pater Pitte en Stoute Pitte. Als student industrieel ingenieur chemie rolde Hans via de richting 'Mouterij en brouwerij' in de biersector. Met een zelfgemaakte installatie draaide hij meerdere proefbrouwsels, met ups en downs in de kwaliteit van het bier. Na enkele mindere succesvolle brouwsels leek de hobby een stille dood tegemoet te gaan. Tot er in de zomer van 2015 opnieuw beslist werd om te brouwen, maar deze keer in een professionele installatie. De eerste proeverij bracht wat stress met zich mee, maar Hans wist meteen 'dit is op en top het gewenste bier. Sinds 2016 is de heerlijke Pater Pitte op de markt.

100% West-Vlaams StreekproducentVerkoop in eigen bedrijf

Contactgegevens

Peperstraat 23
8920 Langemark

Telefoon: 0494870018
E-mail: info@paterpitte.be
Website: www.paterpitte.be

Openingsuren

Ma: 17:00 - 20:00
Di: 17:00 - 20:00
Wo: 17:00 - 20:00
Vr: 17:00 - 20:00
Za: 09:00 - 17:00
Zo: 09:00 - 12:00

Producten van Pater Pitte Bieren (Bierfirma)

Stoute Pitte

Stoute Pitte

Stoute Pitte heeft het stevige fundament van een bruin bier, maar de opbouw van een Stout.
Lees meer »

Pater Pitte

Pater Pitte

Pater Pitte Blond is het eerste bier van het merk Pater Pitte.
Lees meer »