Hoeve- en Streekproducenten

100% West-Vlaams kent een ruime variatie aan hoeve- en streekproducenten.

Of het nu gaat om een wijnmakerij, bierbrouwerij, boerderij, fruitteler of hoeveslagerij. Stuk voor stuk zijn het producenten die met veel liefde en vakmanschap produceren. Het label 100% West-Vlaams zorgt ervoor dat je hun eerlijke producten herkent als authentieke en kwaliteitsproducten uit West-Vlaanderen. Zoek een producent in uw dorp of regio en proef de lekkerste producten uit uw streek.

!! OPGELET - NIET elke erkende producent aanvaardt de CADEAUBONNEN voor een geschenkmand. Via deze link, vindt u de lijst waar u deze bon wel kan inwisselen.

Dubbelklik op een markering voor meer details...


Hoevewinkel De Hostjes

Hoevewinkel De Hostjes

In 1972 kochten onze ouders – André Hoste en Maria Vandenbussche – Café Treurniet, in 1978 stopten ze met werken en begonnen ze de opbouw van hun champignonkwekerij, anderhalf jaar later startten ze met champignonteelt. In de jaren 80 begon Maria ook een thuisverkoop van groenten en fruit, toen Katty 18 en Tonny 15 jaar werden draaiden zij volop mee in het bedrijf. In 1992 kochten ze de hoeve van Boer Gruwier ‘plat form’ in de Houthulstseweg 43 en breidde ons teeltareaal uit met rode kool, witte kool, knolselder en prei. Vader André ging op pensioen en de champignonteelt werd stopgezet, de champignonkwekerij werd verkocht en het gezin verhuisde naar de nieuwe stek, Katty en Tonny namen het bedrijf over en werkten aan een verdere uitbreiding van het teeltassortiment. De serres kwamen erbij voor venkel, groene selder, peterselie, paksoi, boontjes, lenteprei, de nodige investeringen werden hiervoor gedaan. In December 2018 stapt Ilse mee in de zaak, plannen worden gemaakt om nog meer verschillende gewassen te gaan telen en een hoevewinkel wordt uit de grond gestampt. Omdat wij zoveel mogelijk eigen geteelde groenten willen aanbieden wordt het assortiment sterk uitgebreidt met nieuwe patatjes, aardbeien, courgettes, veldsla, witte selder, savooikool, bloemkool, …

100% West-Vlaams HoeveproducentVerkoop in eigen bedrijf100% West-Vlaams Geschenkmanden

Contactgegevens

Houthulstseweg 43
8920 Langemark

Telefoon: 0478247451
E-mail: hoevewinkel@dehostjes.be
Website: www.dehostjes.be

Openingsuren

Ma: 13:00 - 19:00
Wo: 13:00 - 19:00
Do: 13:00 - 19:00
Vr: - 19:00
Za: - 18:00

Producten van Hoevewinkel De Hostjes

Seizoensgebonden groenten De Hostjes

Seizoensgebonden groenten De Hostjes

Ruim assortiment seizoensgebonden groenten waaronder: courgettes, veldsla, witte selder, .
Lees meer »

Aardappelen De Hostjes

Aardappelen De Hostjes

Lekkere verse aardappelen van onze hoeve.
Lees meer »