Hoeve- en Streekproducenten

100% West-Vlaams kent een ruime variatie aan hoeve- en streekproducenten.

Of het nu gaat om een wijnmakerij, bierbrouwerij, boerderij, fruitteler of hoeveslagerij. Stuk voor stuk zijn het producenten die met veel liefde en vakmanschap produceren. Het label 100% West-Vlaams zorgt ervoor dat je hun eerlijke producten herkent als authentieke en kwaliteitsproducten uit West-Vlaanderen. Zoek een producent in uw dorp of regio en proef de lekkerste producten uit uw streek.

!! OPGELET - NIET elke erkende producent aanvaardt de CADEAUBONNEN voor een geschenkmand. Via deze link, vindt u de lijst waar u deze bon wel kan inwisselen.

Dubbelklik op een markering voor meer details...


Het Kastanjehof

Het Kastanjehof (True)

Welkom bij het kastanjehof van Dries De Visschere te Koekelare. Dries nam in 2014 het bedrijf over van zijn moeder Marleen Toortelboom. Ondertussen is Dries gehuwd met Anouschka Bonduel en groeide hun gezin in augustus 2016 met de komst van een eerste kindje Esthée. Het jaar van overname investeerde Dries ook in de bouw van een nieuwe rundveestal. Dries is een gepassioneerd kweker van het witblauw ras. Om een meerwaarde te creëren voor zijn duurzaam gekweekte dieren is hij gestart met de thuisverkoop van kalfsvlees : puur, rosé, mals en overheerlijk! Rechtstreeks van de kweker naar de consument zodat je weet wat je eet! Je bestelt een pakket (of meerdere) en eens een dier volledig verkocht is zal het geslacht worden en in pakketten verdeeld waarna de bestelling kan afgehaald worden. Heb je interesse, wees niet verlegen om ons te contacteren!!

100% West-Vlaams HoeveproducentVerkoop in eigen bedrijf

Contactgegevens

Moerestraat 168
8680 Koekelare

Telefoon: 0474 82 61 32
E-mail: ddv@hetkastanjehof.be
Website: www.hetkastanjehof.be

Producten van Het Kastanjehof

Kalfsvlees (pakket) Het Kastanjehof

Kalfsvlees (pakket) Het Kastanjehof

Thuisverkoop van puur rosé kalfsvlees, duurzaam en met passie gekweekt.
Lees meer »