Hoeve- en Streekproducenten

100% West-Vlaams kent een ruime variatie aan hoeve- en streekproducenten.

Of het nu gaat om een wijnmakerij, bierbrouwerij, boerderij, fruitteler of hoeveslagerij. Stuk voor stuk zijn het producenten die met veel liefde en vakmanschap produceren. Het label 100% West-Vlaams zorgt ervoor dat je hun eerlijke producten herkent als authentieke en kwaliteitsproducten uit West-Vlaanderen. Zoek een producent in uw dorp of regio en proef de lekkerste producten uit uw streek. 

Dubbelklik op een markering voor meer details...


Hoeveslagerij Goudeseune

Hoeveslagerij Goudeseune

Vele jaren geleden zijn we gestart met de verkoop van primeuraardappelen. In 2001 kwam onze hoeveslagerij erbij. Op die manier kunnen we het vlees van onze eigen gekweekte runderen zonder omwegen aan de consument bezorgen. We bieden u ook bereide producten aan, zoals onze patés, rillette, hoofdvlees, rundstong in madeirasaus, vol-au-vent, spaghettisaus, bereid stoofvlees, enz. Begin dit jaar vergrootten we ons assortiment met producten van collega-landbouwers. Vandaag kan je bij ons ook terecht voor uw seizoensgroenten, vruchtensappen en -coulis, hoeve-ijs, kazen, choco, hoeveboter, confituren, honing, advocaat, enz. Hoevemanden en cadeaubons zijn ook verkrijgbaar. U bent steeds welkom, wij zullen u altijd proberen zo goed mogelijk te bedienen.

100% West-Vlaams HoeveproducentVerkoop in eigen bedrijf100% West-Vlaams Geschenkmanden

Contactgegevens

Dikkebusseweg 338
8900 Dikkebus

Telefoon: 057 20 22 56
E-mail: hoeveslagerij_goudeseune@hotmail.com
Website: www.hofterharte.be

Extra info

  • Dichtbij wandelroute Dichtbij wandelroute
  • Logies mogelijk
  • Logement

Openingsuren

Ma: 08:00 - 19:30
Di: 08:00 - 19:30
Wo: 08:00 - 19:30
Do: 08:00 - 19:30
Vr: 08:00 - 19:30
Za: 08:00 - 19:30

Producten van Hoeveslagerij Goudeseune

Paté Goudeseune

Paté Goudeseune

Grootmoeders paté Provençaalse paté Normandische paté Leffepaté .
Lees meer »

Potjesvlees Goudeseune

Potjesvlees Goudeseune

Kenmerkend voor potjesvlees is het gebruik van “wit” vlees en een friszure smaak.
Lees meer »