Hoeve- en Streekproducenten

100% West-Vlaams kent een ruime variatie aan hoeve- en streekproducenten.

Of het nu gaat om een wijnmakerij, bierbrouwerij, boerderij, fruitteler of hoeveslagerij. Stuk voor stuk zijn het producenten die met veel liefde en vakmanschap produceren. Het label 100% West-Vlaams zorgt ervoor dat je hun eerlijke producten herkent als authentieke en kwaliteitsproducten uit West-Vlaanderen. Zoek een producent in uw dorp of regio en proef de lekkerste producten uit uw streek.

!! OPGELET - NIET elke erkende producent aanvaardt de CADEAUBONNEN voor een geschenkmand. Via deze link, vindt u de lijst waar u deze bon wel kan inwisselen.

Dubbelklik op een markering voor meer details...


Hoeveproducten Haerinck

Hoeveproducten Haerinck (True)

Op onze actieve boerderij in Waregem (nabij Nieuwenhove) verkopen we naast aardappelen, melk en karnemelk ook groenten naargelang het seizoen. Dit omvat oa. bloemkolen, broccoli, rabarber, spruiten, prei, savooikool, rode kool, wortelen, ajuinen,... Ons bedrijf wordt uitgebaat door Christiaan en Christiane Haerinck-Deruyck en zoon David. Hiermee is dit de 4e generatie die het werk op de boerderij verder zet. Op het landbouwbedrijf worden naast aardappelen vooral grove groenten geteeld en melkvee gehouden. Met deze melk wordt er echte rauwmelkse boereboter gemaakt en zijn karnemelk dat samen met de groenten in de hoevewinkel verkocht worden. Naast eigen groenten worden ook groenten van collega-landbouwers aangeboden.

100% West-Vlaams Hoeveproducent

Contactgegevens

Harelbekestraat 13
8790 Waregem

Telefoon: 0479 25 05 54
E-mail: hoeveproductenhaerinck@hotmail.com
Website: facebook.com/hoeveproductenhaerinck/