Hoeve- en Streekproducenten

100% West-Vlaams kent een ruime variatie aan hoeve- en streekproducenten.

Of het nu gaat om een wijnmakerij, bierbrouwerij, boerderij, fruitteler of hoeveslagerij. Stuk voor stuk zijn het producenten die met veel liefde en vakmanschap produceren. Het label 100% West-Vlaams zorgt ervoor dat je hun eerlijke producten herkent als authentieke en kwaliteitsproducten uit West-Vlaanderen. Zoek een producent in uw dorp of regio en proef de lekkerste producten uit uw streek.

!! OPGELET - NIET elke erkende producent aanvaardt de CADEAUBONNEN voor een geschenkmand. Via deze link, vindt u de lijst waar u deze bon wel kan inwisselen.

Dubbelklik op een markering voor meer details...


Hoevewinkel 'Bij Delmotjes'

Hoevewinkel 'Bij Delmotjes' (True)

Wij zijn Steven en Karin. Allebei landbouwerskinderen. We kregen dus van jongsaf aan te zien wat de seizoenen met zich meebracht. In 1995 trouwden we en gingen voluit voor het telen van vollegrondsgroenten: schorseneren, wortels, prei. Met de tijd specialiseerden we ons in prei. Na meer dan twintig jaar intensief prei telen, hadden we nood aan een nieuwe uitdaging. Mede door zwaar ongeval dochter, slechtere marktprijzen groenten, zwaar werk aan prei, nood aan sociaal contact namen we de beslissing te starten met een hoevewinkeltje. Waar we vooral het aspect West-Vlaamse hoeveproducten, groenten en fruit zoveel mogelijk rechtstreeks van bij de teler, én streekproducten (100% West-Vlaams) aan bod willen laten komen. Kom gerust eens langs en laat je verrassen door dit mooie aanbod!

100% West-Vlaams HoeveproducentVerkoop in eigen bedrijf100% West-Vlaams Geschenkmanden

Contactgegevens

Oude Pittemstraat 58
8760 Meulebeke

Telefoon: 051 48 83 56 - 0478 35 14 52
E-mail: steven.delmotte@telenet.be
Website: www.hoevewinkelbijdelmotjes.be

Extra info

  • Kindvriendelijk

Openingsuren

Ma: 13:30 - 18:30
Di: 13:30 - 18:30
Wo: 13:30 - 18:30
Vr: 13:30 - 18:30