Hoeve- en Streekproducenten

100% West-Vlaams kent een ruime variatie aan hoeve- en streekproducenten.

Of het nu gaat om een wijnmakerij, bierbrouwerij, boerderij, fruitteler of hoeveslagerij. Stuk voor stuk zijn het producenten die met veel liefde en vakmanschap produceren. Het label 100% West-Vlaams zorgt ervoor dat je hun eerlijke producten herkent als authentieke en kwaliteitsproducten uit West-Vlaanderen. Zoek een producent in uw dorp of regio en proef de lekkerste producten uit uw streek.

!! OPGELET - NIET elke erkende producent aanvaardt de CADEAUBONNEN voor een geschenkmand. Via deze link, vindt u de lijst waar u deze bon wel kan inwisselen.

Dubbelklik op een markering voor meer details...


't Goed ter Heule

't Goed ter Heule (True)

Hoe het begon In één van Willen Vermandere zijn bekendste liedjes “Blanche en zijn peird” zingt hij “tussen Kortrijk en Lauwe”… nu net toevallig waar onze bioboerderij zich bevindt. Oorspronkelijk was deze boerderij van de Elisabeth Dejaeghere en Jerome Dewitte. Deze zijn helaas overleden. Hun zoon, Hubert Dewitte was z’n ganse carrière informaticaleraar en heeft twee dochters. Kort voor zijn pensioen vroeg hij aan z’n 2 tienerdochters of ze wilden boeren en klaarblijkelijk zeiden ze “ja”. Zo gezegd zo gedaan, ’t Goed Ter Heule kreeg nieuw leven ingeblazen. Ondertussen zijn we geruime tijd aan het bioboeren en heeft Hubert Dewitte het roer overgedragen aan het jong geweld: Zijn dochter Justine Dewitte en haar man Wieland Fisher. Dit wordt enthousiast aangemoedigd door hun zoontje Elliot. Bio: een evidente keuze… - De passie voor de natuur! - Telen van gezonde en lekkere groenten en fruit… “goed voor ons lijfje” zoals het soms zo koddig uit de kindermondjes komen die bij ons langskomen. - Oorsprong en puurheid behouden - Voor de uitdaging! Daar houden we van… - Bewustmaking van de consument - Zot van bio want zot van schoffelen… nee nee, om heel eerlijk te zijn blijft dat onkruid beheersen een hele klus… Maar we nemen het er natuurlijk wel graag bij! En zo is 't Goed Ter Heule uitgegroeid tot een gemengd biobedrijf, gericht op een zo kort mogelijke keten. We ontvangen jullie met open armen in de zelfpluktuin en hoevewinkel.

100% West-Vlaams HoeveproducentVerkoop in eigen bedrijf

Contactgegevens

Dronckaertstraat 665
8930 Lauwe

Telefoon: 0498 74 68 59 - 056 41 45 13
E-mail: fermebioboerderij@tgoedterheule.be
Website: www.tgoedterheule.be

Extra info

  • Dichtbij wandelroute Dichtbij wandelroute
  • Kindvriendelijk
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Busparking Meer info
  • Picknickruimte Meer info
  • Terras Meer info
  • Zaal voorzien Zaal voorzien
  • Bezoek mogelijk Bezoek mogelijk

Openingsuren

Wo: 14:00 - 19:00
Vr: 14:00 - 19:00
Za: 10:00 - 13:00

Producten van 't Goed ter Heule

Aardbeien 't Goed ten Heule

Aardbeien 't Goed ten Heule

Gedurende de zomer kunnen er verse vollegronds aardbeien geplukt worden in onze pluktuin o...
Lees meer »

Seizoensgebonden groenten 't Goed ter Heule

Seizoensgebonden groenten 't Goed ter Heule

Ruim assortiment aan lekkere seizoensgebonden groenten uit de eigen grond.
Lees meer »

Aardappelen 't Goed ter Heule

Aardappelen 't Goed ter Heule

Het hele jaar lang verkopen wij lekkere aardappelen van eigen teelt.
Lees meer »