Hoeve- en Streekproducenten

100% West-Vlaams kent een ruime variatie aan hoeve- en streekproducenten.

Of het nu gaat om een wijnmakerij, bierbrouwerij, boerderij, fruitteler of hoeveslagerij. Stuk voor stuk zijn het producenten die met veel liefde en vakmanschap produceren. Het label 100% West-Vlaams zorgt ervoor dat je hun eerlijke producten herkent als authentieke en kwaliteitsproducten uit West-Vlaanderen. Zoek een producent in uw dorp of regio en proef de lekkerste producten uit uw streek.

!! OPGELET - NIET elke erkende producent aanvaardt de CADEAUBONNEN voor een geschenkmand. Via deze link, vindt u de lijst waar u deze bon wel kan inwisselen.

Dubbelklik op een markering voor meer details...


Varkenshoeve Klein Gistelgoed

Varkenshoeve Klein Gistelgoed

Het KLEIN GISTELGOED is een gespecialiseerd varkensbedrijf uit Izegem, met jaren lange ervaring. Kwaliteit wordt er steeds hoog in het vaandel gedragen. Het bedrijf wordt sinds de jaren 20 van de vorige eeuw uitgebaat door de familie Decaigny. In 1978 startte Luc Decaigny de specialisatie in de varkenshouderij. Sinds 2004 baten Christophe Decaigny en Griet Brille het bedrijf uit. Ze hebben twee kinderen, Arne en Lotte. De vele jaren ervaring staan garant voor een gezond en lekker stukje varkensvlees. De met zorg uitgekozen genetica en de zelfgemaakte voeding, op basis van eigen gekweekte granen, leggen de basis. De dagelijkse zorg, vakkennis en een moderne infrastructuur doen de rest.

100% West-Vlaams HoeveproducentVerkoop in eigen bedrijf

Contactgegevens

Haaipanderstraat 87
8870 Izegem

Telefoon: 0474 68 32 94
E-mail: info@kleingistelgoed.be
Website: www.kleingistelgoed.be

Extra info

  • Dichtbij wandelroute Dichtbij wandelroute

Producten van Varkenshoeve Klein Gistelgoed

Varkensvlees Klein Gistelhoed

Varkensvlees Klein Gistelhoed

Ruim assortiment aan soorten varkensvlees afkomstig van zelfgefokte dieren.
Lees meer »