Hoeve- en Streekproducenten

100% West-Vlaams kent een ruime variatie aan hoeve- en streekproducenten.

Of het nu gaat om een wijnmakerij, bierbrouwerij, boerderij, fruitteler of hoeveslagerij. Stuk voor stuk zijn het producenten die met veel liefde en vakmanschap produceren. Het label 100% West-Vlaams zorgt ervoor dat je hun eerlijke producten herkent als authentieke en kwaliteitsproducten uit West-Vlaanderen. Zoek een producent in uw dorp of regio en proef de lekkerste producten uit uw streek.

!! OPGELET - NIET elke erkende producent aanvaardt de CADEAUBONNEN voor een geschenkmand. Via deze link, vindt u de lijst waar u deze bon wel kan inwisselen.

Dubbelklik op een markering voor meer details...


The Brew Society

The Brew Society (True)

The Brew Society is een brouwersgemeenschap voor bierondernemers. Met hun gloednieuwe installaties bieden Björn en Nicolas een brouw- en botteldienst aan ambachtelijke brouwerijen, ciderproducenten en andere drankenbedrijven. Hun eigen heerlijke brouwsels zijn de Martha, Quinoux en Boho. Drie bieren met elk hun eigen karakter en specifieke doelgroep. The Brew Society brouwt bieren met een verhaal. Bovendien past dat verhaal steeds in het duurzaam kader waar Björn en Nicolas voor staan.

100% West-Vlaams StreekproducentVerkoop in eigen bedrijf

Contactgegevens

Kortrijksestraat 103a
8501 Heule

Telefoon: 056 13 04 05 - 0497 54 88 80
E-mail: info@thebrewsociety.be
Website: https://www.thebrewsociety.be/

Producten van The Brew Society

Martha

Martha

Het eerste bier van The Brew Society.
Lees meer »

Quinoux

Quinoux

Een glutenarm bier op basis van het oergraan quinoa.
Lees meer »

Boho Biobier

Boho Biobier

Biobier.
Lees meer »