Hoeve- en Streekproducenten

100% West-Vlaams kent een ruime variatie aan hoeve- en streekproducenten.

Of het nu gaat om een wijnmakerij, bierbrouwerij, boerderij, fruitteler of hoeveslagerij. Stuk voor stuk zijn het producenten die met veel liefde en vakmanschap produceren. Het label 100% West-Vlaams zorgt ervoor dat je hun eerlijke producten herkent als authentieke en kwaliteitsproducten uit West-Vlaanderen. Zoek een producent in uw dorp of regio en proef de lekkerste producten uit uw streek.

!! OPGELET - NIET elke erkende producent aanvaardt de CADEAUBONNEN voor een geschenkmand. Via deze link, vindt u de lijst waar u deze bon wel kan inwisselen.

Dubbelklik op een markering voor meer details...


Devenynshoeve

Devenynshoeve

Wij zijn Koen, Isabelle, Eline, Mathieu & Edward. Sinds 1994, zijn wij als derde generatie actief op de boerderij. We produceren onze eigen melk, bloemkolen, witte kolen, rode kolen, rabarber en aardappelen. Nu de kinderen groter zijn werd het tijd om mijn droom waar te maken. Een hoevewinkel met het concept van "korte keten". We verkopen onze eigen producten en daarnaast ook nog wat groenten en fruit van telers uit de streek. Zoals wortelen, tomaten, appelen, peren en kersen van de kersenboomgaard. Het komt rechtstreeks van de kweker dus de producten zijn enkel te vinden in het seizoen zelf. Verder verwerken we ook onze eigen melk, u kan terecht bij ons voor yoghurt, platte kaas, hoeveboter, verse melk, karnemelk, room en allerlei soorten pudding en chocomousse. De jonge kaas, kruidenkaas en halfzachte geitenkaas komen rechtstreeks van een landbouwer.

100% West-Vlaams HoeveproducentVerkoop in eigen bedrijf

Contactgegevens

Markegemsesteenweg 194
8720 Dentergem

Telefoon: 051/63.30.83 - 0494/77.62.60
E-mail: devenynshoeve@telenet.be
Website: www.devenynshoeve.be

Openingsuren

Do: 13:30 - 19:00
Vr: 09:30 - 18:00
Za: 09:30 - 18:00

Producten van Devenynshoeve

Yoghurt Devenynshoeve

Yoghurt Devenynshoeve

Lekker verse Yoghurt gemaakt met verse hoevemelk.
Lees meer »

Chocomousse De Devenynshoeve

Chocomousse De Devenynshoeve

Lekkere chocomousse met verse hoevemelk van onze eigen dieren.
Lees meer »

Pudding De Devenynshoeve

Pudding De Devenynshoeve

Lekkere Pudding met verse hoevemelk van onze eigen koeien.
Lees meer »