Hoeve- en Streekproducenten

100% West-Vlaams kent een ruime variatie aan hoeve- en streekproducenten.

Of het nu gaat om een wijnmakerij, bierbrouwerij, boerderij, fruitteler of hoeveslagerij. Stuk voor stuk zijn het producenten die met veel liefde en vakmanschap produceren. Het label 100% West-Vlaams zorgt ervoor dat je hun eerlijke producten herkent als authentieke en kwaliteitsproducten uit West-Vlaanderen. Zoek een producent in uw dorp of regio en proef de lekkerste producten uit uw streek.

!! OPGELET - NIET elke erkende producent aanvaardt de CADEAUBONNEN voor een geschenkmand. Via deze link, vindt u de lijst waar u deze bon wel kan inwisselen.

Dubbelklik op een markering voor meer details...


Brouwerij Henricus

Brouwerij Henricus

Het experimenteren om nieuwe streekbieren op de markt te brengen zit Van den Poel in het bloed. ‘Naast de Paljas komt er straks ook een bruin streekbiertje op de markt. Die is al door verschillende bierliefhebbers geproefd en goed bevonden. De Paljas wordt nu nog gebrouwen in brouwerij Henricus in Limburg, maar het is de bedoeling om zelf met een eigen brouwerij te starten. Die stap wil ik binnen twee jaar zetten', besluit Mathias Van den Poel.

100% West-Vlaams Streekproducent

Contactgegevens

Pathoekweg 120
8000 Brugge

Telefoon: 050 73 47 91 - 0477 33 27 98
E-mail: info@paljas-bier.be
Website: www.paljas-bier.be