Hoeve- en Streekproducenten

100% West-Vlaams kent een ruime variatie aan hoeve- en streekproducenten.

Of het nu gaat om een wijnmakerij, bierbrouwerij, boerderij, fruitteler of hoeveslagerij. Stuk voor stuk zijn het producenten die met veel liefde en vakmanschap produceren. Het label 100% West-Vlaams zorgt ervoor dat je hun eerlijke producten herkent als authentieke en kwaliteitsproducten uit West-Vlaanderen. Zoek een producent in uw dorp of regio en proef de lekkerste producten uit uw streek.

!! OPGELET - NIET elke erkende producent aanvaardt de CADEAUBONNEN voor een geschenkmand. Via deze link, vindt u de lijst waar u deze bon wel kan inwisselen.

Dubbelklik op een markering voor meer details...


Puur Patat

Puur Patat

Aardappelen zoals ze vroeger smaakten? Onze families telen al sinds generaties aardappelen. Wij zijn de 3de generatie jonge landbouwers. Nu gaan wij een stapje verder. Doordat we de goede kwaliteit van onze aardappelen ook met andere mensen willen delen, zijn we gestart met de verkoop van onze eigen geteelde aardappelen onder de merknaam Puur Patat. Op onze akkers groeit een aristocratische aardappel. Al onze kennis en passie voor het telen van aardappelen stoppen wij hierin. Na het rooien, worden de aardappelen gesorteerd en in papieren zakken verpakt. We verdelen ze rechtstreeks naar de winkels zodat u straks kan genieten van een overheerlijke aardappel op uw bord. Hierdoor kunt u de authentieke smaak ook met jullie buurman en buurvrouw delen. Kom Proeven! Wie nu nog denkt dat er geen verschil in smaak bestaat tussen verschillende rassen aardappelen, moet zo snel als mogelijk op onze hoeve te Tielt de Puur Patat aardappel proeven of via onze site bij onze verkooppunten langs komen. Ook jullie dagelijkse behoeften en ervaringen als consument interesseren ons. Recepten en weetjes zijn terug te vinden op onze site die in het voorjaar van 2016 online zal staan. Door de aankoop van onze aardappelen werkt u mee aan het behouden en consumeren van een product geproduceerd op de Vlaamse velden. Voor ons is de smaak van de aardappel het belangrijkste uitgangspunt, een genot om naar te kijken, een plezier op het bord. Oerdegelijk en voor alle aardappelgerechten inzetbaar en bovenal, rechtstreeks van de landbouwer. SMAKELIJK

100% West-Vlaams HoeveproducentVerkoop in eigen bedrijf

Contactgegevens

Bontestraat 1
8700 Tielt

Telefoon: 0498 88 20 37
E-mail: jasmienysebaert@hotmail.com
Website: www.puurpatat.be

Extra info

  • Dichtbij wandelroute Dichtbij wandelroute
  • Busparking
  • Bezoek mogelijk Bezoek mogelijk

Producten van Puur Patat

Aardappelen Puur Patat

Aardappelen Puur Patat

Met eigen transport brengen wij onze zelfgekweekte aardappel bij jullie in de buurt.
Lees meer »