Hoeve- en Streekproducenten

100% West-Vlaams kent een ruime variatie aan hoeve- en streekproducenten.

Of het nu gaat om een wijnmakerij, bierbrouwerij, boerderij, fruitteler of hoeveslagerij. Stuk voor stuk zijn het producenten die met veel liefde en vakmanschap produceren. Het label 100% West-Vlaams zorgt ervoor dat je hun eerlijke producten herkent als authentieke en kwaliteitsproducten uit West-Vlaanderen. Zoek een producent in uw dorp of regio en proef de lekkerste producten uit uw streek.

!! OPGELET - NIET elke erkende producent aanvaardt de CADEAUBONNEN voor een geschenkmand. Via deze link, vindt u de lijst waar u deze bon wel kan inwisselen.

Dubbelklik op een markering voor meer details...


Soup@Home

Soup@Home (True)

Van groenteboer tot soepboer… Vanuit de bestaande tuinbouw activiteit speelden we met het idee om onze groenten zelf te verwerken. Vanuit dit idee is Soup@home tot stand gekomen. Dagelijks bieden we dagverse soep aan bij gezinnen, bedrijven, verenigingen, wandelclubs, … Via Soup@home zijn we erin geslaagd om kraakverse groenten in lekkere, gezonde soepen om te toveren. We zijn dan ook trots om dagelijks veel gezinnen en werknemers gelukkig te kunnen maken met ons product.

100% West-Vlaams Hoeveproducent

Contactgegevens

Willekomstraat 1
8740 Pittem

Telefoon: 0474 53 91 52
E-mail: soup@outlook.com
Website: www.soupathome.be

Producten van Soup@Home

Soep Soup@home

Soep Soup@home

Ruim assortiment vers bereidde soep.
Lees meer »