Hoeve- en Streekproducenten

100% West-Vlaams kent een ruime variatie aan hoeve- en streekproducenten.

Of het nu gaat om een wijnmakerij, bierbrouwerij, boerderij, fruitteler of hoeveslagerij. Stuk voor stuk zijn het producenten die met veel liefde en vakmanschap produceren. Het label 100% West-Vlaams zorgt ervoor dat je hun eerlijke producten herkent als authentieke en kwaliteitsproducten uit West-Vlaanderen. Zoek een producent in uw dorp of regio en proef de lekkerste producten uit uw streek.

!! OPGELET - NIET elke erkende producent aanvaardt de CADEAUBONNEN voor een geschenkmand. Via deze link, vindt u de lijst waar u deze bon wel kan inwisselen.

Dubbelklik op een markering voor meer details...


Brouwerij Maenhout

Brouwerij Maenhout (True)

Brouwerij Maenhout is een kleine, artisanale brouwerij, opgestart door Thijs Maenhout en Birgit De Rammelaere. Sinds 2009 brouwen we alle bieren uitsluitend bij ons op artisanale wijze. We zijn heel klein gestart in Meulebeke en sinds 2015 vind je ons langs de grote baan Brugge – Kortrijk in Pittem. In de proefzaal heb je een goed zicht op de brouwzaal. Wees welkom op zaterdagnamiddag om onze bieren te proeven en een babbeltje te slaan met de brouwer. Een brouwerijbezoek kan op afspraak ’s avonds in de week of bij voorkeur op zaterdagnamiddag. Voor de rondleiding zijn er minimum 10 personen vereist of een basisbedrag van €70 euro. Een brouwerijbezoek kost € 10/persoon en omvat een uitgebreide en persoonlijke rondleiding door de brouwer en 3 proevertjes van 15cl en een geschenk. Onze proefzaal bij de brouwerij is elke zaterdag open van 14u tot 20u en op zondag van 11u tot 19u. Check onze website voor concrete openingsuren.

100% West-Vlaams StreekproducentVerkoop in eigen bedrijf100% West-Vlaams Geschenkmanden

Contactgegevens

Brugsesteenweg 157
8740 Pittem

Telefoon: 0477 75 00 20
E-mail: info@brouwerijmaenhout.be
Website: www.brouwerijmaenhout.be

Extra info

  • Dichtbij wandelroute Dichtbij wandelroute
  • Kindvriendelijk
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Busparking
  • Zaal voorzien Zaal voorzien
  • Bezoek mogelijk Bezoek mogelijk

Openingsuren

Za: 14:00 - 20:00
Zo: 11:00 - 19:00

Producten van Brouwerij Maenhout

Koeketiene

Koeketiene

Een blond bier, 8,5 % alc.
Lees meer »