Hoeve- en Streekproducenten

100% West-Vlaams kent een ruime variatie aan hoeve- en streekproducenten.

Of het nu gaat om een wijnmakerij, bierbrouwerij, boerderij, fruitteler of hoeveslagerij. Stuk voor stuk zijn het producenten die met veel liefde en vakmanschap produceren. Het label 100% West-Vlaams zorgt ervoor dat je hun eerlijke producten herkent als authentieke en kwaliteitsproducten uit West-Vlaanderen. Zoek een producent in uw dorp of regio en proef de lekkerste producten uit uw streek.

!! OPGELET - NIET elke erkende producent aanvaardt de CADEAUBONNEN voor een geschenkmand. Via deze link, vindt u de lijst waar u deze bon wel kan inwisselen.

Dubbelklik op een markering voor meer details...


Krok Eat

Krok Eat (True)

Familie en vriendschap hebben de ambachtelijke garnaalkroket van Krok Eat vorm gegeven. Sam en Dimitri zijn na hun studies in 2015 met Krok Eat gestart. Het idee is ontstaan doordat Sams stiefmama - die een viswinkel had aan de kust - elk jaar haar eigen gemaakte garnaalkroketten verkocht op de jaarlijkse braderie. Dimitri en Sam sprongen op de hype van de foodtrucks en beslisten met de succesvolle garnaalkroket naar evenementen te trekken. Door de grote vraag biedt Krok Eat sinds 2017 de garnaalkroketten ook vers aan - zowel aan particulieren als aan de horeca.

100% West-Vlaams StreekproducentVerkoop in eigen bedrijf

Contactgegevens

Mariastraat 9
8460 Oudenburg

Telefoon: 0494565414
E-mail: info@krokeat.be
Website: www.krokeat.be

Openingsuren

Za: 08:30 - 12:00

Producten van Krok Eat

Garnaalkroketten

Garnaalkroketten

Onze garnaalkroketten kan je niet vergelijken met de meeste andere.
Lees meer »