Hoeve- en Streekproducenten

100% West-Vlaams kent een ruime variatie aan hoeve- en streekproducenten.

Of het nu gaat om een wijnmakerij, bierbrouwerij, boerderij, fruitteler of hoeveslagerij. Stuk voor stuk zijn het producenten die met veel liefde en vakmanschap produceren. Het label 100% West-Vlaams zorgt ervoor dat je hun eerlijke producten herkent als authentieke en kwaliteitsproducten uit West-Vlaanderen. Zoek een producent in uw dorp of regio en proef de lekkerste producten uit uw streek.

!! OPGELET - NIET elke erkende producent aanvaardt de CADEAUBONNEN voor een geschenkmand. Via deze link, vindt u de lijst waar u deze bon wel kan inwisselen.

Dubbelklik op een markering voor meer details...


Bryggja Brewery

Bryggja Brewery (True)

In 2012 besloten vier brouwvrienden om met hun lekkere tripel mee te doen met de Brouwland Biercompetitie. Uit een selectie van meer dan 90 bieren werd onze Bryggja door een professionele jury verkozen tot beste hobbybier van België. Het begin van een groot avontuur! Met het Brugs Bierfestival 2013 werd ons bier gelanceerd. We brouwden extern en de verkoop liep buiten alle verwachtingen. Het jaar nadien kwam ons 2de bier "Amuse" op de markt. Een kruidig biertje die zeer geschikt is als aperitiefbier. Eind 2014 viel de beslissing om er volledig voor te gaan en te starten met onze eigen brouwerij. We vonden een pand in Moerkerke en in het voorjaar van 2015 werd de brouwinstallatie geplaatst. We werken enkel met Belgische hop en mogen daardoor ook het officiële logo gebruiken. Ons bier is een ambachtelijk product, bij ons geen extracten, geen smaak- of schuimversterkers. We houden het graag puur natuur.

100% West-Vlaams StreekproducentVerkoop in eigen bedrijf

Contactgegevens

Moerkerkebrug 3
8340 Moerkerke

Telefoon: 0479 22 01 13 - 050 37 50 96
E-mail: info@bryggjabrewery.be
Website: www.bryggjabrewery.be

Extra info

  • Dichtbij wandelroute Dichtbij wandelroute
  • Busparking Meer info
  • Zaal voorzien Zaal voorzien
  • Bezoek mogelijk Bezoek mogelijk

Openingsuren

Wo: 14:00 - 17:00
Do: 09:00 - 12:30 13:00 - 17:00
Vr: 09:00 - 12:30 13:00 - 18:00

Producten van Bryggja Brewery

AMUSE

AMUSE

Amuse is een kruidig aperitiefbiertje.
Lees meer »

Bryggja bruin

Bryggja bruin

Bryggja bruin is een lekker bier van 8°.
Lees meer »

Bryggja Triple B

Bryggja Triple B

Collaboration Brew tussen Bryggja en de Bierboom.
Lees meer »