Hoeve- en Streekproducenten

100% West-Vlaams kent een ruime variatie aan hoeve- en streekproducenten.

Of het nu gaat om een wijnmakerij, bierbrouwerij, boerderij, fruitteler of hoeveslagerij. Stuk voor stuk zijn het producenten die met veel liefde en vakmanschap produceren. Het label 100% West-Vlaams zorgt ervoor dat je hun eerlijke producten herkent als authentieke en kwaliteitsproducten uit West-Vlaanderen. Zoek een producent in uw dorp of regio en proef de lekkerste producten uit uw streek.

!! OPGELET - NIET elke erkende producent aanvaardt de CADEAUBONNEN voor een geschenkmand. Via deze link, vindt u de lijst waar u deze bon wel kan inwisselen.

Dubbelklik op een markering voor meer details...


't Vers Varkentje

't Vers Varkentje

’t Vers varkentje staat voor vers varkensvlees rechtstreeks van de hoeve. We willen de vele schakels tussen producent en consument verminderen zodat we ons eigen gekweekt dier aan de consument kunnen verkopen. De dieren worden met de beste zorgen omringd en uitsluitend gevoederd met plantaardige voeding zodat er een grote aanzet is van mager, kwaliteitsvol vlees. 1 keer om de 4 weken kan u vers vlees bestellen en afhalen op woensdagnamiddag of op afspraak op donderdag. Wij voorzien jullie ook voor feestjes van broodjes beenham, BBQ, frigowagen,...

100% West-Vlaams HoeveproducentVerkoop in eigen bedrijf

Contactgegevens

Hertsbergeveldstraat 5
8020 Hertsberge

Telefoon: 0474/54.14.15
E-mail: tversvarkentje@outlook.com
Website: https://www.facebook.com/tversvarkentje/

Openingsuren

Wo: 13:30 - 17:00

Producten van 't Vers Varkentje

Varkensvlees 't Vers Varkentje

Varkensvlees 't Vers Varkentje

Ruim assortiment vers varkensvlees van onze eigen dieren.
Lees meer »