Hoeve- en Streekproducenten

100% West-Vlaams kent een ruime variatie aan hoeve- en streekproducenten.

Of het nu gaat om een wijnmakerij, bierbrouwerij, boerderij, fruitteler of hoeveslagerij. Stuk voor stuk zijn het producenten die met veel liefde en vakmanschap produceren. Het label 100% West-Vlaams zorgt ervoor dat je hun eerlijke producten herkent als authentieke en kwaliteitsproducten uit West-Vlaanderen. Zoek een producent in uw dorp of regio en proef de lekkerste producten uit uw streek.

!! OPGELET - NIET elke erkende producent aanvaardt de CADEAUBONNEN voor een geschenkmand. Via deze link, vindt u de lijst waar u deze bon wel kan inwisselen.

Dubbelklik op een markering voor meer details...


Bij Sandy

Bij Sandy

Op ons landbouwbedrijf, gelegen in het pittoreske Hoeke temidden van de Polders, krijgen onze melkkoeien het ganse jaar door een evenwichtig basisrantsoen, aangevuld met de nodige mineralen en vitamines. Dit is belangrijk om een constante kwaliteit van onze melk en ons roomijs te kunnen waarborgen. Dagelijks wordt ons roomijs in eigen atelier op ambachtelijke wijze bereid, zonder toevoeging van bewaarmiddelen, noch kleurstoffen. Om een topkwaliteit te garanderen worden alleen de beste ingrediënten gebruikt. Lekker romig en vol van smaak of fris en fruitig met verse vruchten. Ons ijs kan je proeven op de Zeedijk in Duinbergen.

100% West-Vlaams Hoeveproducent

Contactgegevens

Zeedijk 393
8300 Heist-aan-Zee

Telefoon: 0472 76 75 25
E-mail: info@ijscateringnoname.be
Website: www.bijsandy.com

Producten van Bij Sandy

Hoeveroomijs Bij Sandy

Hoeveroomijs Bij Sandy

Lekker Roomijs met verse hoevemelk van onze eigen koeien.
Lees meer »