Hoeve- en Streekproducenten

100% West-Vlaams kent een ruime variatie aan hoeve- en streekproducenten.

Of het nu gaat om een wijnmakerij, bierbrouwerij, boerderij, fruitteler of hoeveslagerij. Stuk voor stuk zijn het producenten die met veel liefde en vakmanschap produceren. Het label 100% West-Vlaams zorgt ervoor dat je hun eerlijke producten herkent als authentieke en kwaliteitsproducten uit West-Vlaanderen. Zoek een producent in uw dorp of regio en proef de lekkerste producten uit uw streek.

!! OPGELET - NIET elke erkende producent aanvaardt de CADEAUBONNEN voor een geschenkmand. Via deze link, vindt u de lijst waar u deze bon wel kan inwisselen.

Dubbelklik op een markering voor meer details...


Imker Daniël De Rycker

Imker Daniël De Rycker (True)

Imker Danny is gefascineerd door zijn bijenvolken. Na een carrière als manager/pendelaar zocht hij een hobby dicht bij huis en de natuur. Imker bleek ideaal en bij-zaak werd hoofdzaak. Intussen is Danny trotse eigenaar van twaalf volken verspreid over de provincie (Snaaskerke, Roksem, Gistel, Middelkerke, Kortemark, Koekelare, Jabbeke, Vladslo...). Daarnaast wijst hij jonge en iets oudere kinderen de weg in de wondere bijenwereld als stadsimker en in de bijenhal.

100% West-Vlaams StreekproducentVerkoop in eigen bedrijf

Contactgegevens

Vrijheidsstraat 11
8470 Gistel

Telefoon: 0476 23 53 54
E-mail: danny.de.imker@gmail.com

Producten van Imker Daniël De Rycker

Honing

Honing


Lees meer »