Hoeve- en Streekproducenten

100% West-Vlaams kent een ruime variatie aan hoeve- en streekproducenten.

Of het nu gaat om een wijnmakerij, bierbrouwerij, boerderij, fruitteler of hoeveslagerij. Stuk voor stuk zijn het producenten die met veel liefde en vakmanschap produceren. Het label 100% West-Vlaams zorgt ervoor dat je hun eerlijke producten herkent als authentieke en kwaliteitsproducten uit West-Vlaanderen. Zoek een producent in uw dorp of regio en proef de lekkerste producten uit uw streek.

!! OPGELET - NIET elke erkende producent aanvaardt de CADEAUBONNEN voor een geschenkmand. Via deze link, vindt u de lijst waar u deze bon wel kan inwisselen.

Dubbelklik op een markering voor meer details...


't Meikensvlasvarken

't Meikensvlasvarken (True)

’t Meyken is van de familie Verhulst SINDS 1912. Op deze boerderij, prachtig gelegen tussen de Poelberg van Tielt, de Meikensbossen en de Leie. Geert is de vijfde generatie.Hij staat al sinds 1986 aan het roer van ‘t Meyken. Meteen koos hij ervoor om een evenwicht te zoeken tussen wat goed is voor het dier en voor de mens. Er is een open frontstal met natuurlijke verluchting en een ingestrooide ligplaats van vlaselementen en stro. En de varkens eten OMEGA 3 voeder van vlas- lijnzaadolie, afkomstig uit de Leiestreek. Dat voeder is goed voor hart en bloedvaten.Dat alles vertaalt zich in varkens die zich goed voelen en mals vlees, met veel intramusculair en onverzadigd vet kweken.

100% West-Vlaams HoeveproducentVerkoop in eigen bedrijf

Contactgegevens

Karmstraat 64
8700 Aarsele

Telefoon: 051 63 34 17 - 0470 65 67 26
E-mail: info@meikensvlasvarken.be
Website: www.meikensvlasvarken.be

Extra info

  • Dichtbij wandelroute Dichtbij wandelroute

Producten van 't Meikensvlasvarken

Varkensvlees 't Meikensvlasvarken

Varkensvlees 't Meikensvlasvarken

Ruim assortiment aan vers varkensvlees afkomstig van zelfgekweekte dieren.
Lees meer »