Samen maken we er een succes van!

Van 25 mei tot en met 4 juni gaat in West-Vlaanderen voor de tweede keer de Week van de Korte Keten door. Tijdens deze week willen wij zo veel mogelijk consumenten rechtstreeks in contact met producenten en lokale voeding brengen. Hiervoor rekenen we op jullie enthousiasme en medewerking. Voor onze  hoeve- en streekproducenten is dit een unieke kans om uw band met de eindconsument aan te halen en uw vakmanschap in de verf te zetten maar ook voor tal van andere organisaties en ondernemingen is dit dé gelegenheid bij uitstek om de lokale economie te ondersteunen, nieuwe en kwaliteitsbewuste klanten aan te trekken, het belang van de korte keten te ondersteunen,...

Bovendien willen we met de “Week van de Korte Keten” niet alleen jong en oud sensibiliseren, maar ook blijvende aandacht en respect voor de lokale producenten genereren.
We geloven er ook in dat "samenwerken" de grootste troef is. Om deze reden willen we jullie op 23 februari samenbrengen en inspireren om zo nieuwe initiatieven vorm te geven.
Via een consumentgerichte mediacampagne en aparte website promoten we alle activiteiten tijdens de “Week van de Korte Keten”. Vorig jaar presenteerden we een 30-tal activiteiten zoals:
  • Kookworkshops met lokale producten “Bijzondere Boerenkost”
  • Open hoeve- en streekdagen voor individuele bezoekers en/of groepen
  • Een klantenactie bij onze lokale verkooppunten
  • (Bestaande) Streekproductenmarkten of lokale evenementen
  • Unieke picknicks in West-Vlaanderen
  • ...
In 2017 willen we dit aanbod bijna verdubbelen en inhoudelijk nog veel interessanter maken voor alle schakels in het korte ketennetwerk.
Wilt u ons daarbij meehelpen en meegenieten van de extra promotie en publiciteit voor uw bedrijf? Schrijf dan in voor de inspiratiesessie op donderdag 23 februari van 14 tot 16 uur (INAGRO - Ieperseweg 87 -8800 Rumbeke-Beitem)  via onderstaand informatieformulier (graag voor 20 februari).