We hebben je inschrijving goed ontvangen

Beste,

wij hebben jouw inschrijving goed ontvangen. Over enkele ogenblikken ontvang je een bevestigingsmail in je mailbox. TIP: controleer je SPAM mailbox en voeg ons toe als veilige afzender. 

Indien je nog vragen hebt, kan je ons altijd bereiken op info@100procentwest-vlaams.be

Tot binnenkort

Het 100% West-Vlaams team

We stellen je privacy op prijs:

  • Door in te schrijven ga je akkoord dat jouw gegevens worden bewaard en gebruikt door 100% West-Vlaams (POM West-Vlaanderen, INAGRO en de Provincie West-Vlaanderen) om de inschrijving op een goede manier te verwerken.
  • Door in te schrijven voor deze activiteit ga je akkoord dat er beeldmateriaal van jou kan genomen en verspreid worden voor publicitaire doeleinden door 100% West-Vlaams (POM West-Vlaanderen, INAGRO en de Provincie West-Vlaanderen). Je kan op elk moment contact opnemen met info@100procentwest-vlaams.be om beeldmateriaal te laten verwijderen.
NO SHOW:
  • Met 100% West-Vlaams bieden wij deze activiteit GRATIS aan onze netwerkleden en wij willen dit zo houden. Wij stellen het dan ook ten zeerste op prijs dat je indien je verhinderd bent steeds een bericht stuurt naar info@100procentwest-vlaams.be 
  • Door in te schrijven voor deze activiteit ga je akkoord dat bij No-Show zonder verwittigen de werkelijke kostprijs van deze activiteit zal gefactureerd worden.