WORKSHOP creatief inpakken - 22 & 29 /11 VOLZET

De feestperiode komt opnieuw in zicht. Dit is de tijd bij uitstek waarop klanten bij u langskomen voor een 100% West-Vlaamse geschenkmand, gevuld met de heerlijkste hoeve- en streekproducten uit West-Vlaanderen.

Een geschenkmand samenstellen is meer dan enkele producten selecteren en in een mandje verpakken. Om u te helpen nog mooiere geschenkmanden te maken, organiseert 100% West-Vlaams op 22 en op 29 november van 19u15 tot 22u30 in het Huis van de Voeding te Roeselare een interactieve workshop - creatief inpakken van buitengewone geschenkmanden. U stelt samen met een expert stap voor stap uw eigen 100% West-Vlaams geschenkmand samen. U leert nieuwe materialen kennen, methodes om de producten beter tot hun recht te laten komen, krijgt tips op maat... Kortom alle ingrediënten om het WAUW-effect bij uw klanten nog meer te vergroten en van uw geschenkmand een BUITENGEWONE geschenkmand te maken.

Deze opleiding is gratis voor Erkende 100% West-Vlaamse hoeve- en streekproducenten en streekhoekjes. VOORWAARDE: uw fiche "geschenkmanden" is up-to-date. U kan uw fiche raadplegen via http://www.100procentwest-vlaams.be/nl/geschenkmanden/overzicht . Indien u hier vragen over heeft - aarzel niet om ons te contacteren via info@100procentwest-vlaams.be 

 

OPGELET - De geplande sessies op 22 &n 29/11 zijn momenteel volzet.

Schrijf u in via onderstaand formulier om u op de wachtlijst te zetten voor 29/11