Webinar: Hoe behoud ik (nieuwe) klanten?

Kreeg je recent veel nieuwe klanten over de vloer? Hoe zorg je dat klanten naar je winkel blijven komen? Zie de kansen om je doelgroepen te begrijpen én vast te grijpen. In 2 webinars (=online infosessies) op 25 en 30 juni leer je de knepen van het vak. Je ontdekt hoe je focust op je klant, overtuigt met verhalen, de juiste on- en offline kanalen inzet, via beleving mond-aan-mondreclame stimuleert... en je krijgt een antwoord op je persoonlijke vragen. Met een handig stappenplan kan je na de webinars meteen aan de slag.

  • Webinar: Zo krijg je betere en trouwere klanten
    Datum: donderdag 25 juni, van 20u tot 21u30 

  • Webinars: Klantenbinding met sociale media
    Datum: dinsdag 30 juni, van 8u30 tot 9u30

Deze vormingen kunnen we jullie aanbieden vanuit de samenwerking van Vives en Inagro binnen het project Farmer Business plus en het partnerschap van POM West-Vlaanderen met START&GO.

Deadline inschrijving: dinsdag 23/06/2020Door in te schrijven ga je akkoord dat jouw gegevens worden bewaard en gebruikt door 100% West-Vlaams (POM West-Vlaanderen, INAGRO en de Provincie West-Vlaanderen) om de inschrijving op een goede manier te verwerken.
Door in te schrijven voor deze activiteit ga je akkoord dat het webinar wordt opgenomen. beeldmateriaal van jou kan genomen en verspreid worden voor publicitaire doeleinden door 100% West-Vlaams (POM West-Vlaanderen, INAGRO en de Provincie West-Vlaanderen). Je kan op elk moment contact opnemen met info@100procentwest-vlaams.be om beeldmateriaal te laten verwijderen.