100% West-Vlaams, Hoeve- & Streekproducten

West-Vlaanderen telt ontelbare parels Hoeve- en Streekproducten. Stuk voor stuk zijn het producten met een verhaal en een jarenlange traditie. Producten die met veel liefde en vakmanschap op ambachtelijke wijze gemaakt of gekweekt zijn en dit bewijzen door hun sublieme smaak.

Eerlijke en kwaliteitsproducten uit uw streek

100% West-Vlaams, Hoeve- & Streekproducten neemt u mee op een culinaire reis door West-Vlaanderen. U maakt kennis met de producent of boer achter het product. U komt te weten waar het voedsel dat u op uw bord krijgt vandaan komt, hoe ze gemaakt worden, wanneer men welke groenten en fruit kweekt, hoe u ze kan bereiden in leuke recepten,...
Het label 100% West-Vlaams, Hoeveproducten en Streekproducten zorgt ervoor dat u onze streekproducten (h)erkent als een eerlijk en kwalitatief product uit uw streek!

Laat u inspireren door 100% West-Vlaamse hoeve- of streekproducten omdat u kwaliteit wenst, omdat u het verdient en omdat u van de Provincie West-Vlaanderen houdt.

100% West Vlaams erkent zowel de hoeveproducenten als de streekproducenten in de Westhoek, Leiestreek en het Brugse Ommeland. Ontdek ze allemaal op deze website, wie produceert ze, waar kunt u ze kopen, proeven en beleven, aan welke evenementen of workshops kunt u deelnemen,...