Hoevepicknick

Ga langs bij één van de 22 West-Vlaamse boerderijen waar je op een rustig groen plaatsje kan genieten van een overvolle picknickmand. Je kan er de heerlijke producten voortgebracht door dat stukje natuur proeven. Verwacht je aan een picknickmand vol verse en gezonde producten recht van bij de boer. Wie wil kan een glimp van de boerderijactiviteiten opvangen.


Combineer de picknick met een fiets- of wandeltocht, een leuke activiteit in de regio of een bezoek aan de boerderij. Op www.west-vlinderen.be  vind je voor elke hoevepicknicklocatie een fietsroute. Door in het zoekveld 'hoevepicknick' in te vullen krijg je een overzicht an alle beschikbare routes. Dit wordt gegarandeerd een origineel dagje uit om nooit te vergeten! 

Ontdek hier alle adresjes en de inhoud van de verschillende picknickmanden. Voor jong en oud, in groep en individueel. Reserveer tijdig.

*Nieuw*

Met onze picknickbon schenk je een originele, gezellige middag op het platteland.
Bestel hier je bon.

Dubbelklik op een markering voor meer details...


Wijndomein Entre-Deux-Monts

Wijndomein Entre-Deux-Monts

Het Belgische wijndomein ‘Entre-Deux-Monts’ is één van de meest noordelijk gelegen wijndomeinen van Europa. Gelegen in het uiterste zuiden van West-Vlaanderen, flirtend met de Noord-Franse grens, vindt dit zestien hectare groot domein beschutting tussen de Rode berg en de Zwarte berg – entre deux monts. Het voor de wijnbouw eerder atypische klimaat wordt hier als een uitdaging beschouwd, en al het mogelijke wordt gedaan om van het eindproduct een kwalitatieve, karaktervolle wijn te maken.

100% West-Vlaams HoeveproducentVerkoop in eigen bedrijf

Contactgegevens

Rodebergstraat 69A
8950 Westouter

Telefoon: 057 40 19 69
E-mail: info@entre-deux-monts.be
Website: www.entre-deux-monts.be

Extra info

 • Rondleiding op de hoeve mogelijk
 • Toegankelijkheid Dichtbij wandelroute
 • Dichtbij wandel- of fietsroute Dichtbij wandelroute
 • Busparking Meer info
 • Zaal voorzien Zaal voorzien

Waar kan je picknicken op de hoeve?

Picknick op het terras met zicht op de wijngaard of binnen in de degustatieruimte indien slecht weer. (opgelet: hoevepicknick pas mogelijk voor groepen vanaf 15 personen!)

In de buurt

Fietsroute in de buurt: diverse fietsroutes in Heuvelland: fietsnetwerk 'Westhoek Zuid', mountainbike routes 'West-Vlaamse heuvels', Hellingenroute Heuvelland, fietsroute voor kinderen 'Kleine Flandrien in spé,...

Picknick

Picknick

Aperitief: toastjes met artisanale paté vergezeld van een glas witte wijn Pinot of mousserende wijn Zientje van Entre-Deux-Monts. Belegde broodjes met beleg van de hoeve. Dessert: fruityoghurt, stuk fruit. Drankje: appelsap, water (plat of bruisend). Picknick mogelijk vanaf 15 personen.

 • Prijs volwassene: 15,00 € per persoon
 • Prijs kind (-12 jaar): 12,00 € per persoon

Beschikbare periode

01/06/2018 tot 15/09/2018

Op de volgende dagen kan een picknickmand aangevraagd worden:

 • Maandag
 • Dinsdag
 • Donderdag
 • Vrijdag
 • Zaterdag

Reserveren

Via mail, telefonisch of het online aanvraagformulier
Uiterste reservatiedatum: Minimum 5 dagen op voorhand.


Opgepast: Dit is geen definitieve reservatie. De hoeve zal uw aanvraag bekijken en u zo vlug mogelijk contacteren.

Wijndomein Entre-Deux-Monts
Rodebergstraat 69A
8950 Westouter