Hoevepicknick

Ga langs bij één van de 23 West-Vlaamse boerderijen waar je op een rustig, groen plekje kan genieten van een overvolle picknickmand. Je kan er de heerlijke producten voortgebracht door dat stukje natuur proeven. Verwacht je aan een picknickmand vol verse en gezonde producten recht van bij de boer. Wie wil kan een glimp van de boerderijactiviteiten opvangen.


Combineer de picknick met een fiets- of wandeltocht, een leuke activiteit in de regio of een bezoek aan de boerderij. Op www.west-vlinderen.be  vind je voor elke hoevepicknicklocatie een fietsroute. Door in het zoekveld 'hoevepicknick' in te vullen krijg je een overzicht van alle beschikbare routes. Dit wordt gegarandeerd een origineel dagje uit om nooit te vergeten! 

Ontdek hier alle adresjes en de inhoud van de verschillende picknickmanden. Voor jong en oud, in groep en individueel. Reserveer tijdig.

*Nieuw*

Met onze picknickbon schenk je een originele, gezellige middag op het platteland.
Bestel hier je bon.

Dubbelklik op een markering voor meer details...


De Heerlijkheid

De Heerlijkheid

Ter plaatse gekweekte, eerlijke producten op een ambachtelijke manier vervaardigd. We zijn een jong gezin met 2 kleine spruiten en wonen op een kleine boerderij. Omdat we onze bubbels meer willen geven dan eenheidsworst en omdat wij in een prachtige landelijke streek wonen, willen we zoveel mogelijk mensen laten mee genieten van deze heerlijke omgeving en de troeven van ter plaatse gekweekte producten. Ik ben van opleiding slager spekslager en heb een grote passie voor varkensvlees en vleeswaren. Daarom wilde ik me thuis op een creatieve manier verder ontwikkelen en de mensen laten genieten van een lekker en gezond stukje vlees. Wij geloven in de kracht van de korte keten en zelfvoorziening en streven ernaar om in hoofdzaak onze producten regionaal te kopen of zelf te kweken. Dit komt ten goede aan de plaatselijke economie. Wij willen alles kleinschalig en persoonlijk houden omdat voor ons mensen echt tellen. We willen hen dan ook oprecht helpen met het best mogelijke vlees qua: kwaliteit, dierenwelzijn, impact op de omgeving, milieu, smaak,… Onze focus ligt vooral op het maken van ambachtelijke vleeswaren, dit met zo weinig mogelijk hulpstoffen. Zo kunnen we een puur en eerlijk product aanbieden. Alle aangeboden vleeswaren in onze winkel zijn ter plaatste vervaardigd.

100% West-Vlaams HoeveproducentVerkoop in eigen bedrijf

Contactgegevens

Lange Limaertstraat 2
8600 Vladslo

Telefoon: 0468/23 84 86
E-mail: bart@deheerlijkheid.be
Website: www.deheerlijkheid.be

Extra info

 • Rondleiding op de hoeve mogelijk
 • Toegankelijkheid Dichtbij wandelroute
 • Dichtbij wandel- of fietsroute Dichtbij wandelroute
 • Kindvriendelijk

Waar kan je picknicken op de hoeve?

Bij zonnige weer is het heerlijk vertoeven in onze boomgaard. Bij minder weer hebben we steeds een alternatief op onze hoeve. Wie wil kan de mand ook meenemen op locatie, dan wordt er een waarborg van €50 gevraagd voor het gebruik van het materiaal. Niet mogelijk op feestdagen en tijdens ons verlof van 19/07/2019 tem 08/08/2019.

In de buurt

De Heerlijkheid ligt op een boogscheut van het Praetbos en de Duitse Militaire begraafplaats met 'Het treurend ouderpaar'.

Picknickmand

Dagverse broodjes met beleg, o.a verse hoeveboter, Keiems bloempje, verschillende soorten vleesbeleg (ambachtelijke hesp, mosterdspek, paté, droge worst), confituur of honing, hardgekookt eitje. Dessert: hoeveyoghurt. Seizoensgebonden fruit (verse aardbeien, kersen, appel, pruim of ander fruit). Drank: natuursapje of lokaal biertje naar keuze (Papegaai of Ichtegems Grand Cru) en water.

 • Prijs volwassene: 18,00 € per persoon
 • Prijs kind (-12 jaar): 10,00 € per persoon

Beschikbare periode

01/05/2019 tot 30/09/2019

Op de volgende dagen kan een picknickmand aangevraagd worden:

 • Maandag
 • Dinsdag
 • Woensdag
 • Donderdag
 • Vrijdag
 • Zaterdag

Reserveren

Via mail, telefonisch of het online aanvraagformulier
Uiterste reservatiedatum: 1 week op voorhand te bestellen, indien later telefonische aanvraag doen.


Opgepast: Dit is geen definitieve reservatie. De hoeve zal uw aanvraag bekijken en u zo vlug mogelijk contacteren.

De Heerlijkheid
Lange Limaertstraat 2
8600 Vladslo