Hoevepicknick

Ga langs bij één van de 23 West-Vlaamse boerderijen waar je op een rustig, groen plekje kan genieten van een overvolle picknickmand. Je kan er de heerlijke producten voortgebracht door dat stukje natuur proeven. Verwacht je aan een picknickmand vol verse en gezonde producten recht van bij de boer. Wie wil kan een glimp van de boerderijactiviteiten opvangen.


Combineer de picknick met een fiets- of wandeltocht, een leuke activiteit in de regio of een bezoek aan de boerderij. Op www.west-vlinderen.be  vind je voor elke hoevepicknicklocatie een fietsroute. Door in het zoekveld 'hoevepicknick' in te vullen krijg je een overzicht van alle beschikbare routes. Dit wordt gegarandeerd een origineel dagje uit om nooit te vergeten! 

Ontdek hier alle adresjes en de inhoud van de verschillende picknickmanden. Voor jong en oud, in groep en individueel. Reserveer tijdig.

*Nieuw*

Met onze picknickbon schenk je een originele, gezellige middag op het platteland.
Bestel hier je bon.

Dubbelklik op een markering voor meer details...


Schuifdamhoeve - Bij Boer Bart

Schuifdamhoeve - Bij Boer Bart

Onze boerderij is de plaats waar het allemaal gebeurt. De Schuifdamhoeve is een familiebedrijf dat opgericht is in 1922 door de overgrootouders van Bart. In 1951 hebben de oma en opa van Bart (Gaston en Gabriëlla) de boerderij verdergezet. De ouders van Bart, Guido en Maryse, hebben sinds 1980 de boerderij overgenomen. Sinds april 2015 is Bart ook in de boerderij gestapt. Sinds januari 2016 staan Bart en Judy in voor de verwerking van de melk tot verschillende zuivelproducten. De winkel is steeds open van de paasvakantie t.e.m. de herfstvakantie op zaterdag, zon- en feestdagen van 11u t.e.m. 18u.

100% West-Vlaams Hoeveproducent

Contactgegevens

Pervijzestraat 6
8630 Booitshoeke

Telefoon: 0476 88 87 12
E-mail: info@bijboerbart.be
Website: www.bijboerbart.be

Extra info

 • Rondleiding op de hoeve mogelijk
 • Dichtbij wandel- of fietsroute Dichtbij wandelroute
 • Kindvriendelijk
 • Speeltuin Meer info
 • Zaal voorzien Zaal voorzien

Waar kan je picknicken op de hoeve?

Bij Boer Bart is gelegen in Booitshoeke. We beschikken over een tuin en terras tussen de velden, speelplein voor de kinderen, weide met neerhofdieren. Ook is er een binnenruimte voorzien voor als het wat slechter weer is.

In de buurt

Booitshoeke is een klein dorpje, vlakbij Nieuwpoort en Oostduinkerke.

Picknickmand zonder apero

Picknickmand zonder apero

Picknickmand: broodjes, biokaas, hesp, gekookt eitje, slaatje, confituur, choco, drankje, fruitsla en dessertje naar keuze ( bolletje ijs, chocolademousse, vanillepudding of yoghurt)

 • Prijs volwassene: 15,00 € per persoon
 • Prijs kind (-12 jaar): 10,00 € per persoon

Picknickmand met apero

Aperitief: aperitief van het huis of biosap met aperitiefhapjes Picknickmand: broodjes, biokaas, hesp, gekookt eitje, slaatje, confituur, choco, drankje, fruitsla en dessertje naar keuze ( bolletje ijs, chocolademousse, vanillepudding of yoghurt)

 • Prijs volwassene: 18,00 € per persoon
 • Prijs kind (-12 jaar): 12,00 € per persoon

Beschikbare periode

06/04/2019 tot 03/11/2019

Op de volgende dagen kan een picknickmand aangevraagd worden:

 • Zaterdag
 • Zondag

Reserveren

Via mail, telefonisch of het online aanvraagformulier
Uiterste reservatiedatum: 2 dagen voordien


Opgepast: Dit is geen definitieve reservatie. De hoeve zal uw aanvraag bekijken en u zo vlug mogelijk contacteren.

Schuifdamhoeve - Bij Boer Bart
Pervijzestraat 6
8630 Booitshoeke