Genieten van een hoevepicknick

Tijdens een hoevepicknick geniet je van een rijkelijk gevulde picknickmand op een rustig plaatsje op de boerderij. Op het menu verse en gezonde producten recht van bij de boer aangevuld met streekproducten. Een 100% lokale mand! Elke picknickmand is uniek samengesteld. Snuister zeker eens door het aanbod, je hebt keuze uit 22 picknicklocaties.

Hoevepicknicken tijdens 'lockdown'? Dat kan!
Geniet van een lekkere hoevepicknick in je eigen tuin. Wat moet je doen?
Reserveer je picknick. Haal je bestelling af en... genieten maar.  Een leuke en welkome afwisseling nu we allemaal aan huis gekluisterd.

Je kan terecht bij: Rabarberhoeve Het Warandehof (Gijverinkhove), De Beauvoordse Walhoeve (Veurne), Schuifdamhoeve/Bij Boer Bart (Booitshoeke), De Groenselpoorte (Reningelst), Hoeve Pascal en Sandra (Ichtegem), ’t Fazantenhof (Houthulst), 't Zeugekot (Beveren a/d Ijzer) en De Beukenhoeve (Moerkerke)

 Combineer met een fiets- of wandeltocht

Op www.west-vlinderen.be  vind je voor heel wat hoevepicknicklocaties een fietsroute. Vul in het zoekveld het woord 'hoevepicknick' in. Je krijgt een overzicht van alle beschikbare routes. Of informeer bij de picknicklocatie of er een wandeling in de buurt is. Zo maak je er een lekkere en actieve activiteit van. 

Reserveer een boerderijbezoek
Hou je het liever wat rustiger? Dan is een boerderijbezoek misschien iets voor jou. Bij heel wat hoevepicknicklocaties kan je een bezoek reserveren. (Zie bij 'Extra info: Rondleiding op de hoeve mogelijk'). Een unieke ervaring voor jong en oud. 

Andere leuke picknicklcoaties
Liever picknicken aan de zee, op een zelf gekozen plaatsje of in een provinciaal domein? Ook dit kan! Ontdek de aanbieders van een 100% West-Vlaamse streekpicknick.

Cadeutip: bon voor een een hoevepicknick. Bestel hier je bon.

Dubbelklik op een markering voor meer details...


De Bouvrie - Hertenfokkerij

De Bouvrie - Hertenfokkerij

Onze Edelhertenfokkerij bevindt zich op een historische hoeve (Heerlijkheid de Bouvrie, anno 14 de eeuw). Naast de traditionele boerderij met akkerbouw en rundvee, houden wij sedert 1998 ook edelherten. In onze hoeveslagerij verkopen wij naast hertenvlees ook rundvlees van onze eigen gekweekte Blonde d’Aquitaine koeien. Bent u benieuwd naar onze producten of wenst u een bezoek te brengen aan onze boerderij, aarzel dan niet, onze torenpoort staat altijd open.

100% West-Vlaams HoeveproducentVerkoop in eigen bedrijf

Contactgegevens

Bouvriestraat 11
8580 Bossuit

Telefoon: 056 45 53 62 - 0478 57 94 31
E-mail: info@debouvrie.com
Website: www.debouvrie.com

Extra info

  • Busparking Meer info
  • Zaal voorzien Zaal voorzien

Waar kan je picknicken op de hoeve?

De picknick kan je afhalen en gebruiken op de deelnemende hoeve. Zij hebben voor jullie het mooiste plekje op de hoeve gereserveerd: op de weide, het erf, het zomerterras, …De Bouvriehoeve heeft zijn eigen karakter en activiteiten.

Picknickmand

Dagverse broodjes met beleg: verse hoeveboter, ambachtelijke kaas, paté van hertenvlees, salami van hertenvlees, huisbereide confituur Dessert: lepelfris yoghurtje met fruit Fruit: pluk verse aardbeien Drankje: bierte, appelsap, water of koffie/thee

  • Prijs volwassene: 15,00 € per persoon
  • Prijs kind (-12 jaar): 12,00 € per persoon
  • Prijs groep: 14,50 € per persoon - vanaf 15 personen

Beschikbare periode

01/05/2020 tot 30/09/2020

Op de volgende dagen kan een picknickmand aangevraagd worden:

  • Maandag
  • Dinsdag
  • Vrijdag
  • Zaterdag

Reserveren

Via mail, telefonisch of het online aanvraagformulier
Uiterste reservatiedatum: Ten laatste op donderdag (vóór 17 u) voor het weekend en de week die volgt.


Opgepast: Dit is geen definitieve reservatie. De hoeve zal uw aanvraag bekijken en u zo vlug mogelijk contacteren.

De Bouvrie - Hertenfokkerij
Bouvriestraat 11
8580 Bossuit