Hoevepicknick

Ga langs bij één van de 23 West-Vlaamse boerderijen waar je op een rustig, groen plekje kan genieten van een overvolle picknickmand. Je kan er de heerlijke producten voortgebracht door dat stukje natuur proeven. Verwacht je aan een picknickmand vol verse en gezonde producten recht van bij de boer. Wie wil kan een glimp van de boerderijactiviteiten opvangen.


Combineer de picknick met een fiets- of wandeltocht, een leuke activiteit in de regio of een bezoek aan de boerderij. Op www.west-vlinderen.be  vind je voor elke hoevepicknicklocatie een fietsroute. Door in het zoekveld 'hoevepicknick' in te vullen krijg je een overzicht van alle beschikbare routes. Dit wordt gegarandeerd een origineel dagje uit om nooit te vergeten! 

Ontdek hier alle adresjes en de inhoud van de verschillende picknickmanden. Voor jong en oud, in groep en individueel. Reserveer tijdig.

*Nieuw*

Met onze picknickbon schenk je een originele, gezellige middag op het platteland.
Bestel hier je bon.

Dubbelklik op een markering voor meer details...


Hof Ter Meulen

Hof Ter Meulen

Historische gebouwen die dateren van de 17e eeuw.Het bedrijf is gelegen in het Oudland,en gespecialiseerd in aardappelpootgoed.Andere teelten zijn suikerbieten,wintertarwe,graszaad,... Het bedrijf is gelegen op 1,2 km van de Zee.

100% West-Vlaams HoeveproducentVerkoop in eigen bedrijf

Contactgegevens

Ter Bieststraat 7/a
8420 Vlissegem

Telefoon: 0496 12 24 64
E-mail: carl_adriansens@hotmail.com
Website: www.hoftermeulen.com

Extra info

 • Rondleiding op de hoeve mogelijk
 • Toegankelijkheid Dichtbij wandelroute
 • Dichtbij wandel- of fietsroute Dichtbij wandelroute
 • Logement Meer info
 • Busparking
 • Speeltuin Meer info
 • Zaal voorzien Zaal voorzien

Waar kan je picknicken op de hoeve?

De picknick kan je afhalen en gebruiken op de deelnemende hoeve. Zij hebben voor jullie het mooiste plekje op de hoeve gereserveerd: binnen of buiten. Hof Ter Meulen heeft zijn eigen karakter en activiteiten.

In de buurt

Fietsroute in de buurt: Oude Dijken route (43 km), Breduinia route (45 km), Gentele route (37 km), Landbouwleerpad (40 km),Lekker Oudlanroute (47 km) Wandelroute in de buurt: Duinbossenpad (10,3 km), Begijnenpad (6 km), Scharebrugpad (11 km), Vossepad (4 km), Wandeling door architecturaal erfgoed de Haan, begeleide strand- en boswandelingen Touristische pluspunten: Zwembaden (Sunparks-Wielingbad), Watersportclub 'De Windhaan', Maneges (Sanders Ruiterschool - Mustag Horse Censter - Camargue), Sporthal, Fietsenverhuur (Cattrysse- Rotonde- André)

Picknickmand

Picknickmand

'boerelekkere' pistolet en/of rustiek brood vergezeld van mangalica ham of kaas, aardappelsalade met rucola, radijsjes, kaas in blokjes en gekookte ham Fruit: vers stuk fruit (aardbeien in het seizoen) Dessert: chocomousse of yoghurt Drankje: bio-fruitsap (appel oude of zoete rassen, appel-aardbei, ...) of 8410 blond of buinbiertje

 • Prijs volwassene: 15,00 € per persoon
 • Prijs kind (-12 jaar): 12,00 € per persoon
 • Prijs groep: 13,00 € per persoon - vanaf 15 personen

Beschikbare periode

01/05/2019 tot 31/08/2019

Op de volgende dagen kan een picknickmand aangevraagd worden:

 • Zaterdag

Reserveren

Via mail, telefonisch of het online aanvraagformulier
Uiterste reservatiedatum: Ten laatste op donderdag (vóór 17 u) voor het weekend en de week die volgt.


Opgepast: Dit is geen definitieve reservatie. De hoeve zal uw aanvraag bekijken en u zo vlug mogelijk contacteren.

Hof Ter Meulen
Ter Bieststraat 7/a
8420 Vlissegem