Hoevepicknick

Ga langs bij één van de 23 West-Vlaamse boerderijen waar je op een rustig, groen plekje kan genieten van een overvolle picknickmand. Je kan er de heerlijke producten voortgebracht door dat stukje natuur proeven. Verwacht je aan een picknickmand vol verse en gezonde producten recht van bij de boer. Wie wil kan een glimp van de boerderijactiviteiten opvangen.


Combineer de picknick met een fiets- of wandeltocht, een leuke activiteit in de regio of een bezoek aan de boerderij. Op www.west-vlinderen.be  vind je voor elke hoevepicknicklocatie een fietsroute. Door in het zoekveld 'hoevepicknick' in te vullen krijg je een overzicht van alle beschikbare routes. Dit wordt gegarandeerd een origineel dagje uit om nooit te vergeten! 

Ontdek hier alle adresjes en de inhoud van de verschillende picknickmanden. Voor jong en oud, in groep en individueel. Reserveer tijdig.

*Nieuw*

Met onze picknickbon schenk je een originele, gezellige middag op het platteland.
Bestel hier je bon.

Dubbelklik op een markering voor meer details...


De Beukenhoeve

De Beukenhoeve

Al vier generaties lang verwerken wij op De Beukenhoeve melk tot boter en karnemelk. Toen Edwin in 1991 het bedrijf van zijn vader overnam, werd de melkverwerking eventjes stopgezet. Sinds 2000 hebben we dit met veel enthousiasme weer opgestart en ons gamma zuivelproducten uitgebreid. Daarbij hebben we ook drie authentieke ijskarretjes aangeschaft, voor al uw feestjes van 10 tot ... personen. Om u nog meer te verwennen hebben wij een tuinterras met speelgelegenheid voor de kinderen. Verder beschikt ons bedrijf over bijenkasten, die vakkundig worden verzorgd door de vader van Cindy. Zo kunnen wij u een zuiver potje honing garanderen.

100% West-Vlaams HoeveproducentVerkoop in eigen bedrijf

Contactgegevens

Weststraat 65B
8340 Moerkerke

Telefoon: 050 50 01 79 - 0479 840929
E-mail: versteghe-tanghe@skynet.be
Website: www.debeukenhoeve.be

Extra info

 • Rondleiding op de hoeve mogelijk
 • Dichtbij wandel- of fietsroute Dichtbij wandelroute

Waar kan je picknicken op de hoeve?

We zorgen ervoor dat de gedekte picknickbank klaar staat bij ons ter plaatse bij de beukenhoeve. Zit je liever in het lange gras op een knus dekentje dan kan je ook bij ons terecht. We bezorgen de picknick ter plaatse en jullie moeten alleen nog maar genieten. Bij slecht weer kunnen jullie bij ons in de stal terecht

In de buurt

Het charmante stadje Damme is op 3km afstand van de beukenhoeve, Brugge die schone is van de beukenhoeve slechts 7km verwijderd en het Zeeuwse stadje Sluis ligt ook maar op 14 km van de beukenhoeve.Wil je naar de kust dan is Knokke de optie, slechts 14 km. Fietsroute in de buurt: Maerlandroute Op 300m van de hoeve is er een fietsroute met als knooppunten 16 en 21.

Picknickmand

Picknickmand

Dagverse broodjes met beleg (droge worst, hesp, dams kasietje), kaas, yoghurt, hoeveboter, honing, confituur Dessert: yoghurt, ijsje, chocomousse of rijstpudding. Fruit: aardbei, peer of appel. Drankje:karnemelk, appelsap, koffie

 • Prijs volwassene: 15,00 € per persoon
 • Prijs kind (-12 jaar): 12,00 € per persoon

Picknickmand de luxe

Picknickmand de luxe

Dagverse broodjes met groentenslaatje en beleg (droge worst, hesp,artisanale vleessla, boerenham dams kaseitje), kaas,kruidenkaas yoghurt, hoeveboter,honing, confituur Dessert: yoghurt, ijsje, chocomousse of rijstpudding. Fruit: aardbei, peer of appel. Drankje: Dams streekbier, appelsap, karnemelk of koffie

 • Prijs volwassene: 22,00 € per persoon
 • Prijs kind (-12 jaar): 20,00 € per persoon

Beschikbare periode

01/05/2019 tot 30/09/2019

Op de volgende dagen kan een picknickmand aangevraagd worden:

 • Maandag
 • Dinsdag
 • Woensdag
 • Donderdag
 • Vrijdag
 • Zaterdag
 • Zondag

Reserveren

Via mail, telefonisch of het online aanvraagformulier
Uiterste reservatiedatum: Ten laatste op donderdag (vóór 17 u) voor het weekend en de week die volgt.


Opgepast: Dit is geen definitieve reservatie. De hoeve zal uw aanvraag bekijken en u zo vlug mogelijk contacteren.

De Beukenhoeve
Weststraat 65B
8340 Moerkerke