Genieten van een hoevepicknick

Tijdens een hoevepicknick geniet je van een rijkelijk gevulde picknickmand op een rustig plaatsje op de boerderij. Op het menu verse en gezonde producten recht van bij de boer aangevuld met streekproducten. Een 100% lokale mand! Elke picknickmand is uniek samengesteld. 

 • Combineer met een fiets- of wandeltocht
  Op www.west-vlinderen.be  vind je voor heel wat hoevepicknicklocaties een fietsroute.      Vul in het zoekveld het woord 'hoevepicknick' in. Je krijgt een overzicht van alle        beschikbare routes. Of informeer bij de picknicklocatie of er een wandeling in de buurt is. Zo maak je er een lekkere en actieve activiteit van. 
 • Reserveer een boerderijbezoek
  Hou je het liever wat rustiger? Dan is een boerderijbezoek misschien iets voor jou. Bij heel wat hoevepicknicklocaties kan je een bezoek reserveren. (Zie bij 'Extra info: Rondleiding op de hoeve mogelijk'). Een unieke ervaring voor jong en oud. 

Andere leuke picknicklocaties
Liever picknicken aan de zee, op een zelf gekozen plaatsje of in een provinciaal domein? Ook dat kan! Ontdek de aanbieders van een 100% West-Vlaams streekpicknick.

Cadeutip: bon voor een een hoevepicknick. Bestel hier je bon.

Dubbelklik op een markering voor meer details...


De Beukenhoeve

De Beukenhoeve

Al vier generaties lang verwerken wij op De Beukenhoeve melk tot boter en karnemelk. Toen Edwin in 1991 het bedrijf van zijn vader overnam, werd de melkverwerking eventjes stopgezet. Sinds 2000 hebben we dit met veel enthousiasme weer opgestart en ons gamma zuivelproducten uitgebreid. Daarbij hebben we ook drie authentieke ijskarretjes aangeschaft, voor al uw feestjes van 10 tot ... personen. Om u nog meer te verwennen hebben wij een tuinterras met speelgelegenheid voor de kinderen. Verder beschikt ons bedrijf over bijenkasten, die vakkundig worden verzorgd door de vader van Cindy. Zo kunnen wij u een zuiver potje honing garanderen.

100% West-Vlaams HoeveproducentVerkoop in eigen bedrijf

Contactgegevens

Weststraat 65B
8340 Moerkerke

Telefoon: 050 50 01 79 - 0479 840929
E-mail: versteghe-tanghe@skynet.be
Website: www.debeukenhoeve.be

Extra info

 • Rondleiding op de hoeve mogelijk
 • Dichtbij wandel- of fietsroute Dichtbij wandelroute

Waar kan je picknicken op de hoeve?

We zorgen ervoor dat de gedekte picknickbank klaar staat bij ons ter plaatse bij de beukenhoeve. Zit je liever in het lange gras op een knus dekentje dan kan je ook bij ons terecht. We bezorgen de picknick ter plaatse en jullie moeten alleen nog maar genieten. Bij slecht weer kunnen jullie bij ons in de stal terecht

In de buurt

Het charmante stadje Damme is op 3km afstand van de beukenhoeve, Brugge die schone is van de beukenhoeve slechts 7km verwijderd en het Zeeuwse stadje Sluis ligt ook maar op 14 km van de beukenhoeve.Wil je naar de kust dan is Knokke de optie, slechts 14 km. Fietsroute in de buurt: Maerlandroute Op 300m van de hoeve is er een fietsroute met als knooppunten 16 en 21.

Picknickmand

Picknickmand

Dagverse broodjes met beleg (droge worst, hesp, dams kasietje), kaas, yoghurt, hoeveboter, honing, confituur Dessert: yoghurt, ijsje, chocomousse of rijstpudding. Fruit: aardbei, peer of appel. Drankje:karnemelk, appelsap, koffie

 • Prijs volwassene: 15,00 € per persoon
 • Prijs kind (-12 jaar): 12,00 € per persoon

Picknickmand de luxe

Picknickmand de luxe

Dagverse broodjes met groentenslaatje en beleg (droge worst, hesp,artisanale vleessla, boerenham dams kaseitje), kaas,kruidenkaas yoghurt, hoeveboter,honing, confituur Dessert: yoghurt, ijsje, chocomousse of rijstpudding. Fruit: aardbei, peer of appel. Drankje: Dams streekbier, appelsap, karnemelk of koffie

 • Prijs volwassene: 22,00 € per persoon
 • Prijs kind (-12 jaar): 20,00 € per persoon

Beschikbare periode

01/05/2020 tot 30/09/2020

Op de volgende dagen kan een picknickmand aangevraagd worden:

 • Maandag
 • Dinsdag
 • Woensdag
 • Donderdag
 • Vrijdag
 • Zaterdag
 • Zondag

Reserveren

Via mail, telefonisch of het online aanvraagformulier
Uiterste reservatiedatum: Ten laatste op donderdag (vóór 17 u) voor het weekend en de week die volgt.


Opgepast: Dit is geen definitieve reservatie. De hoeve zal uw aanvraag bekijken en u zo vlug mogelijk contacteren.

De Beukenhoeve
Weststraat 65B
8340 Moerkerke