Hoevepicknick

Ga langs bij één van de 23 West-Vlaamse boerderijen waar je op een rustig, groen plekje kan genieten van een overvolle picknickmand. Je kan er de heerlijke producten voortgebracht door dat stukje natuur proeven. Verwacht je aan een picknickmand vol verse en gezonde producten recht van bij de boer. Wie wil kan een glimp van de boerderijactiviteiten opvangen.


Combineer de picknick met een fiets- of wandeltocht, een leuke activiteit in de regio of een bezoek aan de boerderij. Op www.west-vlinderen.be  vind je voor elke hoevepicknicklocatie een fietsroute. Door in het zoekveld 'hoevepicknick' in te vullen krijg je een overzicht van alle beschikbare routes. Dit wordt gegarandeerd een origineel dagje uit om nooit te vergeten! 

Ontdek hier alle adresjes en de inhoud van de verschillende picknickmanden. Voor jong en oud, in groep en individueel. Reserveer tijdig.

*Nieuw*

Met onze picknickbon schenk je een originele, gezellige middag op het platteland.
Bestel hier je bon.

Dubbelklik op een markering voor meer details...


Hoeve Pascal & Sandra

Hoeve Pascal & Sandra

Hoeve Pascal & Sandra is een ecologisch verantwoord en diervriendelijk bedrijf opgestart in 2013. Het jaar rond worden wroet-varkens, 'Holstein'-runderen, grasgevoerde-schapen en kippen op onze hoeve gekweekt met veel zorg en passie. Al onze producten worden diepgevroren. Op deze manier kunnen we schommelingen in de vraag beter opvangen. Bovendien zijn de producten op deze manier zo vers mogelijk. Onmiddellijk na het klaarmaken wordt het vlees reeds vacuüm verpakt en ingevroren.

100% West-Vlaams HoeveproducentVerkoop in eigen bedrijf

Contactgegevens

Korenstraat 35
8480 Ichtegem

Telefoon: 0486/23 64 17
E-mail: HoevePascalenSandra@outlook.be
Website: www.hoevepascalensandra.shop

Extra info

 • Dichtbij wandel- of fietsroute Dichtbij wandelroute
 • Kindvriendelijk
 • Speeltuin Meer info
 • Busparking Meer info

Waar kan je picknicken op de hoeve?

We voorzien voor jullie het mooiste plaatsje op ons hoeveterras. Of zit je liever in de weide? We dekken voor jou een picknicktafel, maar voor wie wil hebben we dekentjes en kan je je ook nestelen in het gras(het echte picknick-gevoel). Bij slecht weer voorzien we een aangenaam plekje in het droge op de voedergang van de koeien. Meenemen kan uiteraard ook, heerlijk voor onderweg.

In de buurt

Gelegen nabij de Groene 62, net buiten het centrum van Ichtegem vind u ons gemengd landbouwbedrijf terug. Bestaande uit rundvee, varkens, kippen, schapen & akkerbouw. Reeds enkele generaties terug werd op dit bedrijf melk geproduceerd. Maar de nieuwe, jonge generatie probeert er, met de verkoop van melk, varkens- & rundvlees op het bedrijf, een frisse toets aan te geven. Een greep uit het aanbod: kotelet, gebraad, kaasburger, entrecote, biefstuk, hamburger, charcuterie gemaakt van eigen varkensvlees, melk, eitjes,... Aan jullie de keuze :-)

Standaart

Assortiment dagverse broodjes Verschillende soorten beleg zoals -Diksmuideling natuur, kruiden & geit -gekookte ham, boerenpaté, hoofdvlees, gedroogde ham, vleesbrood, hespenworst hoeveboter choco, confituur, gekookt eitje yoghurt & seizoensfruit 2 Drankjes: appelsap, koffie (of 1 bier)

 • Prijs volwassene: 15,00 € per persoon
 • Prijs kind (-12 jaar): 12,00 € per persoon
 • Prijs groep: 14,00 € per persoon - vanaf 15 personen

Beschikbare periode

01/05/2019 tot 15/10/2019

Op de volgende dagen kan een picknickmand aangevraagd worden:

 • Maandag
 • Dinsdag
 • Woensdag
 • Donderdag
 • Vrijdag
 • Zaterdag
 • Zondag

Reserveren

Via mail, telefonisch of het online aanvraagformulier
Uiterste reservatiedatum: Minimum 2 dagen op voorhand


Opgepast: Dit is geen definitieve reservatie. De hoeve zal uw aanvraag bekijken en u zo vlug mogelijk contacteren.

Hoeve Pascal & Sandra
Korenstraat 35
8480 Ichtegem