Chocolate Poppies
Rood ingekleurde witte chocoladeomhulsel gevuld met een donkere caramel van Irish Cream, W...
Lees meer »
Poperingse Hommelknopjes
Bierpraline in de vorm van een gestilleerde hoppebel, gevuld met een ganache van Watou Tri...
Lees meer »
Barbelien
Kogeltruffel met 2 verschillende vullingen: een compote van rabarber en een ganache van ra...
Lees meer »
Mostaard Wostyn
Pikante traditie - wie Mostaard Wostyn voor de eerste keer proeft, weet meteen dit is niet...
Lees meer »
Boerenkaas Baliehof
Kaas van het type Gouda 48+ gemaakt met verse hoevemelk van onze eigen koeien.
Lees meer »
Buitengewoonbeirens
Ambachtelijk en pure advocaat bereid op grootmoeders wijze zonder toevoeging van kleur en...
Lees meer »
Boterspeculaas
Onze Boter speculaas is een van onze grootste troeven.
Lees meer »
Amandelbrood
Amandelbrood wordt in lange rollen gerold en in grote bakken gelegd, na een dag rusten wor...
Lees meer »
Brugse achten
De Brugse Achten zijn een recept van een kok die aan het hof werkte van Maria Van Bourgond...
Lees meer »
Brugse Beschuit
Een groot wit brood wordt eerst dun gesneden.
Lees meer »
Brugse cigaretjes
De Brugse Sigaretjes zijn koekjes op basis van vanille.
Lees meer »
Brugse mokken
De mokken zijn een kruidenkoekje waar er geen vetstoffen aan te pas komt,gemaakt met rogge...
Lees meer »
Het Molentje Baliehof
Jonge boerenkaas, type Gouda kaas 48+.
Lees meer »
Kaas uit het land van Permeke Baliehof
48+ kaas gemaakt met verse hoevemelk van onze eigen koeien.
Lees meer »
Rijstpap Baliehof
Lekkere rijstpap gemaakt van verse hoevemelk van onze eigen koeien.
Lees meer »
Poperingsche Kruydekoecke
Honing en roggebloem, de onweerstaanbare basis voor de Poperingsche Kruydekoecke van de fa...
Lees meer »
Grootmoeders koffie extra dessert
Ambachtelijke gebrande milde koffie.
Lees meer »
Grootmoeders koffie Special Mokka
Ambachtelijk gebrande pittige koffie.
Lees meer »
Grootmoeders koffie Delicatesse
Ambachtelijk gebrande koffie.
Lees meer »
Appel oude rassen Lombarts Calville
Appelsap van een een 10-tal oude appelrassen.
Lees meer »
Appel zoete rassen Lombarts Calville
Appelsap van zoete eetappels.
Lees meer »
Appel-framboos sap Lombarts Calville
Appelsap van zoete eetappels gemengd met sap van framboos.
Lees meer »
Appel gemengd Lombarts Calville
Appelsap van zoete eetappels gemengd met ander sap.
Lees meer »
Maman Lilicider
Biologische appelcider, 4,5 % alc.
Lees meer »
Geitenkaas 't Reigershof
Deze geitenkaas wordt bereid op artisanale wijze uit rauwe geitenmelk, natuur of met tuink...
Lees meer »
Reigaert 't Reigershof
Deze geitenkaas wordt bereid op artisanale wijze uit rauwe geitenmelk.
Lees meer »
Houblonesse confituur
De eerste telg uit de Houblonesse-familie en ook de eerste confituur ter wereld op basis v...
Lees meer »
Houblonesse Spletters
Spletters zijn een op-en-top Poperingse specialiteit.
Lees meer »
Houblonesse Karamelsnoepen
Laat je verleiden door deze overheerlijke, ambachtelijk gemaakte boterkaramellen op basis ...
Lees meer »
Houblonesse Karamelsaus
De hopscheuten lenen zich perfect tot dessertcombinaties.
Lees meer »
Houblonesse Karamelwafeltjes
Voor wie op zoek is naar een lekker alternatief voor de klassieke suikerwafel.
Lees meer »
Délice d'Houblonesse
Geïnspireerd op de Franse "époisses", een kaas die gewassen is in de marc de Bourgogne, on...
Lees meer »
Rabarberpaté Het Warandehof
Ambachtelijke paté met rabarber.
Lees meer »
Fruitdrink O'Bio
Aardbei/vlierbloesem - appelaronia - bosbes - veenbes - vlierbloesem - vlierbloesemlimoen ...
Lees meer »
Ouderwetse boerenpaté De Veurn'Ambachtse
Pot 2,5 kg of 4 kg, bokaal of gesteriliseerd 180 g.
Lees meer »
Potjesvlees 't Gaverhopke
Het bier Blondje van brouwerij 't Gaverhopke wordt in het potjesvlees verwerkt.
Lees meer »
Varkensrillettes De Veurn'Ambachtse
Bokaal 180 g, 12 stuks/doos en 1 kg.
Lees meer »
Eendemousse met porto De Veurn'Ambachtse
Bokaal 180g, 12 stuks/doos, terrine 1,8kg verloren verpakking.
Lees meer »
Bierpaté's De Veurn'Ambachtse
Paté waarin bier verwerkt wordt onder andere Hommelbierpaté - Brugse Zotpaté - Oerbierpaté...
Lees meer »
Flanders paté De Veurn'Ambachtse
Halfgrove boerenpaté, verwijst naar 'Flanders fields' in WOI - op het etiket staan 'poppie...
Lees meer »
Flanders Bolle Beef
Bolle Beef is in feite gepekeld soepvlees.
Lees meer »
Potjesvlees uit de Westhoek De Veurn'Ambachtse
Het vlees kan variëren, maar in Veurne en omstreken heeft men een duidelijke voorkeur voor...
Lees meer »
Brasvar Boerenpaté - GLUTENVRIJ
Paté zoals de gekende Ouderwetschen grijze Boerenpaté, met dezelfde kleur, smaak en geur, ...
Lees meer »
Amandelbrood Jules Destrooper
Dit verfijnde koekje, dat fijnproevers over de hele wereld behaagt, is vandaag het meest s...
Lees meer »
Natuurboterwafel Jules Destrooper
Dit goudbruine, krokante en alom bekende boterwafeltje wordt nog steeds naar een 19e-eeuws...
Lees meer »
Jules' kaneelboterkoekje
Jules' kaneelboterkoekje is een licht en krokant zandkoekje met een kaneeltoets.
Lees meer »
Kletskoppen / Dentelles
Een kletskop is een flinterdun, knapperig, zoet koekje met gemalen cashewnoten dat volgens...
Lees meer »
Kokoskoekje in pure chocolade
Een heerlijke koekje dat de verfijnde smaak van kokos verenigt met echte Belgische fondant...
Lees meer »
Speculoospasta Jules Destrooper
Ons speculooskoekje werd verwerkt tot een heerlijk smeuïge pasta.
Lees meer »
Meulebeekse vanillewafels
Ambachtelijke vanillewafels, de Meulebeekse vanillewafels zijn vervaardigd op een wijze zo...
Lees meer »
Ronde pasteitjes
Rond pasteitje 8 cm, klaar om te vullen.
Lees meer »
Pastei van eend D'Handsaeme
Paté van eend in bokaal of blik.
Lees meer »
Paté van everzwijn
50 % everzwijn - 30 % varken - 10 % everzwijnlever - 7 % Monbazzillac - kruiden - peper - ...
Lees meer »
Preskop van Everzwijn
Hoofdvlees van everzwijn - zout - kruiden - bouillon.
Lees meer »
Rillettes van everzwijn
98 % everzwijnenvlees - peper - zout.
Lees meer »
Rillettes van gans
Ganzenvlees 98 % - zout - peper.
Lees meer »
Saliesiroop De Groene Kans
Deze siroop is gemaakt van bio-Salie, rozemarijn, hyssop, tijm, rietsuiker en ahornsiroop.
Lees meer »
Vlierbessensiroop De Groene Kans
Ingrediënten van deze vlierbessensiroop zijn bio vlierbessensap , bio fair trade Rietsuike...
Lees meer »
Vlierbloesemsiroop De Groene Kans
Deze siroop wordt gemaakt van een aftreksel van de vlierbloemen en deze bevatten veel vita...
Lees meer »
Tijmsiroop De Groene Kans
Tijmsiroop is een zuiver plantaardige kruidensiroop heerlijk om te drinken en helpt tegen ...
Lees meer »
Rode wijn Monteberg
Rode wijn, assemblage van dornfelder/regent en rondo.
Lees meer »
Hoevechoco De Bossneppe
Glazen bokaal - 200 ml - 500 ml.
Lees meer »
Hoeveroomijs De Bossneppe
Een zeer uitgebreid gamma hoeveroomijs en sorbets (ca.
Lees meer »
Yoghurt De Bossneppe
Voor yoghurt doet men de standyoghurt vast en afgevuld in glazen bokalen samen met het fru...
Lees meer »
Artisanaal spek
Het spek wordt nog volledig artisanaal gemaakt volgens een traditioneel recept.
Lees meer »
Handgemaakte Gom
De gom wordt nog volledig artisanaal gemaakt volgens een traditioneel recept.
Lees meer »