100% West-Vlaamse geschenkmanden bij onze hoeve- en streekwinkels

Kies voor originele cadeaus met West-Vlaamse roots.

Bent u fan van lokale kwaliteitsproducten en wil u iemand echt in de watten leggen? Kies dan uit één van onze 100% West-Vlaamse geschenkmanden. De West-Vlaamse hoeve- en streekproducten die u in deze manden vindt, staan garant voor ambacht, kwaliteit én een uitmuntende smaak. Bij deze handelaars kunt u ook uw 100% West-Vlaams cadeaubon verzilveren  voor een 100% West-Vlaams geschenkmand.

Dubbelklik op een markering voor meer details...


'T Winkeltje

'T Winkeltje

t Winkeltje uit Tielt, gerund door Annie Van Parijs was één van de eerste ambassadeurs voor de West-Vlaamse Streekproducten. Degelijkheid - kwaliteit - een persoonlijke aanpak en geschenkmanden op maat van de klant zijn Annie's troeven. 't Winkeltje is vlot bereikbaar en heeft een ruime parking voor de winkel.

100% West-Vlaams Geschenkmanden

Contactgegevens

Wingensesteenweg 12
8700 Tielt

Telefoon: 051 40 17 38
E-mail: annievanparys@hotmail.com

Openingsuren

Ma: 07:30 - 19:00
Di: 07:30 - 19:00
Wo: 07:30 - 19:00
Vr: 07:30 - 19:00
Za: 07:30 - 19:00
Zo: 07:30 - 19:00

Geschenkmanden

Geschenkmand

Bij 'T Winkeltje kunt u 100% West-Vlaams geschenkmanden verkrijgen.

Alle pakketten worden samengesteld naar de wens en in samenspraak met de klant. Ook streekbierenmanden zijn te verkrijgen.

Prijs:
Geschenkmanden van € 15 tot € 60

Hoe bestellen?
Contacteer Annie op 051 40 17 38 minimum 2 werkdagen op voorhand.


Hier verkrijgbaar

De Poes

De Poes

8% alc.
Lees meer »

Amandelbrood Jules Destrooper

Amandelbrood Jules Destrooper

Dit verfijnde koekje, dat fijnproevers over de hele wereld behaagt, is vandaag het meest s...
Lees meer »

Amandelflorentines

Amandelflorentines

Deze lekkernij is een knapperig, gekarameliseerd koekje met amandelen, gedipt in Belgische...
Lees meer »

Bierpaté's De Veurn'Ambachtse

Bierpaté's De Veurn'Ambachtse

Paté waarin bier verwerkt wordt o.
Lees meer »

Ouderwetse boerenpaté De Veurn'Ambachtse

Ouderwetse boerenpaté De Veurn'Ambachtse

pot - 2,5 kg - 4 kg bokaal - gesteriliseerd - 180 g.
Lees meer »

Potjesvlees uit de Westhoek De Veurn'Ambachtse

Potjesvlees uit de Westhoek De Veurn'Ambachtse

Het vlees kan variëren, maar in Veurne en omstreken heeft men een duidelijke voorkeur voo...
Lees meer »

Poperingsche Kruydekoecke

Poperingsche Kruydekoecke

kruidenkoek op traditionele wijze bereid, met of zonder parelsuiker.
Lees meer »

Beirens Advocaat

Beirens Advocaat

Ambachtelijk en pure advocaat bereid op grootmoeders wijze zonder toevoeging van kleur en...
Lees meer »

Bekegemse Foie Gras

Bekegemse Foie Gras

deze foie gras wordt bereid uit lever van de zelfgefokte eenden en wordt artisanaal bereid...
Lees meer »

Bekegemse rillette van eend

Bekegemse rillette van eend

Dit is een paté van de fijnste stukjes vlees, niet gemalen zodat er een unieke structuur o...
Lees meer »

Kasteel blond

Kasteel blond

Kasteel Blond past in de rijke traditie van de Belgische blonde bieren met een overwegend ...
Lees meer »

Kasteel Tripel

Kasteel Tripel

Deze tripel is een sterk blond bier met duidelijk aanwezige hopbitter en fruitigheid.
Lees meer »

Brugse Straffe Hendrik

Brugse Straffe Hendrik

blond tripelbier van hoge gisting, 9 % alc.
Lees meer »

Halleschelle

Halleschelle

Ongepasteuriseerd donkerblond bier van hoge gisting, met kruidige toetsen.
Lees meer »

Koeketiene

Koeketiene

Een blond bier, 8,5 % alc.
Lees meer »

St.Bernardus Tripel

St.Bernardus Tripel

St.
Lees meer »

St.Bernardus Pater 6

St.Bernardus Pater 6

St.
Lees meer »

Ichtegem's Oud Bruin

Ichtegem's Oud Bruin

Roodbruin West-Vlaams bier, 5,5 % alc.
Lees meer »

Keyte Oostends Tripel

Keyte Oostends Tripel

Blonde tripel 7,5 alc.
Lees meer »

Papegaei

Papegaei

Papegaei® is een ambachtelijk gebrouwen, blond bier met 8 alc.
Lees meer »

Echte babelutten

Echte babelutten

Volgens het oud recept vervaardigd, met echte boter en suiker, en daarna getrokken om zo d...
Lees meer »

Grootmoeders

Grootmoeders

Verfrissende keelbonbons met kruiden.
Lees meer »

Hamertjes Congo

Hamertjes Congo

Vervaardigd volgens het oud recept.
Lees meer »

Vlierbessensiroop De Groene Kans

Vlierbessensiroop De Groene Kans

Ingrediënten van deze Vlierbessensiroop zijn: Bio Vlierbessensap Bio Fair Trade Rietsui...
Lees meer »

't Vlierbos Aalbessenconfituur

't Vlierbos Aalbessenconfituur

Aalbessenconfituur gezoet met bio Fairtrade rietsuiker.
Lees meer »

't Vlierbos Aardbeienconfituur

't Vlierbos Aardbeienconfituur

Deze aardbeienconfituur wordt gemaakt van bio-aardbeien,citroensap en citroenpectine, gezo...
Lees meer »

't Vlierbos Bramenconfituur

't Vlierbos Bramenconfituur

Deze bramenconfituur wordt gemaakt van Bio braambessen, citronsap en citroenpectine, gezoe...
Lees meer »

't Vlierbos Frambozenconfituur

't Vlierbos Frambozenconfituur

Deze frambozenconfituur wordt gemaakt van bio- frambozen, citroensap en citroenpectine, ge...
Lees meer »

't Vlierbos kriekenconfituur

't Vlierbos kriekenconfituur

Deze kriekenconfituur wordt gemaakt van Bio- krieken, citroensap en citroenpectine, gezoet...
Lees meer »

't Vlierbos Viervruchtenconfituur

't Vlierbos Viervruchtenconfituur

Deze viervruchtenconfituur wordt gemaakt van Bio- aalbessen, aardbeien, braambessen en fra...
Lees meer »

't Vlierbos Bosbessenconfituur

't Vlierbos Bosbessenconfituur

Deze bosbessenconfituur wordt gemaakt van bio- bosbessen, citroensap, citroenpectine en ge...
Lees meer »

't Vlierbos stekelbessenconfituur

't Vlierbos stekelbessenconfituur

Deze stekelbessenconfituur wordt gemaakt van bio- stekelbessen, citroensap, geconcentreerd...
Lees meer »

't Vlierbos Vlierbloesem-appelgelei

't Vlierbos Vlierbloesem-appelgelei

Deze vlierbloesem-appelgelei wordt ambachtelijk gemaakt met bio- vlierbloesem, appels, wat...
Lees meer »

Potjesvlees 't Gaverhopke

Potjesvlees 't Gaverhopke

Het bier Blondje van brouwerij 't Gaverhopke wordt in het potjesvlees verwerkt.
Lees meer »

Flanders paté De Veurn'Ambachtse

Flanders paté De Veurn'Ambachtse

halfgrove boerenpaté, verwijst naar 'Flanders fields' in WOI - op het etiket staan 'poppie...
Lees meer »

Flanders Bolle Beef

Flanders Bolle Beef

Bolle Beef is in feite gepekeld soepvlees.
Lees meer »

Meulebeekse vanillewafels

Meulebeekse vanillewafels

Ammbachtelijke vanillewafels, de Meulebeekse vanillewafels zijn vervaardigd op een wijze z...
Lees meer »

Ronde pasteitjes

Ronde pasteitjes

rond pasteitje 8 cm, klaar om te vullen.
Lees meer »

 Foie Gras Handsaeme

Foie Gras Handsaeme

Bloc van ganzelever.
Lees meer »

Rillettes van gans

Rillettes van gans

ganzenvlees 98 % - zout - peper.
Lees meer »

Grootmoeders koffie extra dessert

Grootmoeders koffie extra dessert

ambachtelijke gebrande milde koffie.
Lees meer »

Grootmoeders Koffie Decaf Gourmet

Grootmoeders Koffie Decaf Gourmet

Ambachtelijke gebrande cafeïnevrije koffie.
Lees meer »

Grootmoeders koffie Special Mokka

Grootmoeders koffie Special Mokka

Ambachtelijk gebrande pittige koffie.
Lees meer »

Natuurboterwafel Jules Destrooper

Natuurboterwafel Jules Destrooper

Dit goudbruine, krokante en alom bekende boterwafeltje wordt nog steeds naar een 19e-eeuws...
Lees meer »

Jules' kaneelboterkoekje

Jules' kaneelboterkoekje

Jules' kaneelboterkoekje is een licht en krokant zandkoekje met een kaneeltoets.
Lees meer »

Kletskoppen / Dentelles

Kletskoppen / Dentelles

Een kletskop is een flinterdun, knapperig, zoet koekje met gemalen cashewnoten dat volgens...
Lees meer »

Elixir de Roulers

Elixir de Roulers

ELIXIR de ROULERS is een likeur op basis van verschillende planten en kruiden, aangewend i...
Lees meer »

Mostaard Wostyn

Mostaard Wostyn

Deze mosterd wordt bereid uit bruin mosterdzaad, gemalen tussen granietstenen, wat de fijn...
Lees meer »

Sweet Romance

Sweet Romance

Gevulde Belgische chocoladen cups in hartvorm.
Lees meer »

Boterspeculaas

Boterspeculaas

Onze Boter speculaas is een van onze grootste troeven.
Lees meer »

Brugse kletskoppen

Brugse kletskoppen

Kletskoppen of dentelles de Bruges worden al 114 jaar volgens hetzelfde recept gebakken.
Lees meer »

Amandelbrood

Amandelbrood

Amandelbrood wordt in lange rollen gerold en in grote bakken gelegd, na een dag rusten wor...
Lees meer »

Brugse achten

Brugse achten

De Brugse Achten zijn een recept van een kok die aan het hof werkte van Maria Van Bourgond...
Lees meer »

Brugse Beschuit

Brugse Beschuit

Een groot wit brood wordt eerst dun gesneden.
Lees meer »

Brugse mokken

Brugse mokken

De Mokken zijn een kruidenkoekje waar er geen vetstoffen aan te pas komt,gemaakt met rogge...
Lees meer »

Rodenbach

Rodenbach

Roodbier van gemengde gisting, 5,2 % alc.
Lees meer »

Croc'pom

Croc'pom

Krokant gebakken bladerdeeggebakje gevuld met een dikke laag appel-confituur.
Lees meer »

Macarita

Macarita

Een uiterst knapperig goudbruin gebakken koekje met aan de binnenkant een verrassende koko...
Lees meer »

Crakini

Crakini

Bladerdeegkoekje, heerlijk gecarameliseerd in de oven.
Lees meer »

Popiroll

Popiroll

Heerlijke krokante rolletjes, goudbruin gebakken met een vleugje vanillesmaak.
Lees meer »

Mini coeur de flandres

Mini coeur de flandres

Dit knapperig koekje is vervaardigd uit een heerlijk fijne bladerdeeg met boter.
Lees meer »

Frangitarte

Frangitarte

Zacht gebakje geïnspireerd op een frangipannebasis, verfijnd met een laagje abrikozenconfi...
Lees meer »

Twists

Twists

Bladerdeegkoekje verfijnd met een knapperige suikerlaag.
Lees meer »

Poperingse Hoppepaté

Poperingse Hoppepaté

Deze hoppepaté werd gelanceerd in 1987 ter gelegenheid van de Hoppestoet en wordt bereid v...
Lees meer »

Boerenpaté uit de Westhoek

Boerenpaté uit de Westhoek

deze paté wordt gemaakt sedert 1890, overgeleverd van vader op zoon.
Lees meer »

 Poperingse varkensrillette

Poperingse varkensrillette


Lees meer »

Appel oude rassen  Lombarts Calville

Appel oude rassen Lombarts Calville

Appelsap van een een 10-tal oude appelrassen .
Lees meer »

Appel zoete rassen Lombarts Calville

Appel zoete rassen Lombarts Calville

Appelsap van zoete eetappels.
Lees meer »

Appel-framboos sap Lombarts Calville

Appel-framboos sap Lombarts Calville

Appelsap van zoete eetappels gemengd met sap van framboos.
Lees meer »

Pinot Entre-Deux-Monts

Pinot Entre-Deux-Monts

Witte Wijn.
Lees meer »

Chocolate Poppies

Chocolate Poppies

Rood ingekleurde witte chocoladeomhulsel gevuld met een donkere caramel van Irish Cream, W...
Lees meer »

Poperingse Hommelknopjes

Poperingse Hommelknopjes

Bierpraline in de vorm van een gestilleerde hoppebel, gevuld met een ganache van Watou Tri...
Lees meer »

Barbelien

Barbelien

Kogeltruffel met 2 verschillende vullingen: een compote van rabarber en een ganache van ra...
Lees meer »

Confituur Jam Jam

Confituur Jam Jam

Artisanale confituur van streekeigen grondstoffen met een twist.
Lees meer »