100% West-Vlaamse geschenkmanden bij onze hoeve- en streekwinkels

Kies voor originele cadeaus met West-Vlaamse roots.

Bent u fan van lokale kwaliteitsproducten en wil u iemand echt in de watten leggen? Kies dan uit één van onze 100% West-Vlaamse geschenkmanden. De West-Vlaamse hoeve- en streekproducten die u in deze manden vindt, staan garant voor ambacht, kwaliteit én een uitmuntende smaak. Bij deze handelaars kunt u ook uw 100% West-Vlaams cadeaubon verzilveren  voor een 100% West-Vlaams geschenkmand.

Dubbelklik op een markering voor meer details...


Brouwerij Maenhout

Brouwerij Maenhout

Brouwerij Maenhout is een kleine, artisanale brouwerij, opgestart door Thijs Maenhout en Birgit De Rammelaere. Sinds 2009 brouwen we alle bieren uitsluitend bij ons op artisanale wijze. We zijn heel klein gestart in Meulebeke en sinds 2015 vind je ons langs de grote baan Brugge – Kortrijk in Pittem. In de proefzaal heb je een goed zicht op de brouwzaal. Wees welkom op zaterdagnamiddag om onze bieren te proeven en een babbeltje te slaan met de brouwer. Een brouwerijbezoek kan op afspraak ’s avonds in de week of bij voorkeur op zaterdagnamiddag. Voor de rondleiding zijn er minimum 10 personen vereist of een basisbedrag van €70 euro. Een brouwerijbezoek kost € 10/persoon en omvat een uitgebreide en persoonlijke rondleiding door de brouwer en 3 proevertjes van 15cl en een geschenk. Onze proefzaal bij de brouwerij is elke zaterdag open van 14u tot 20u en op zondag van 11u tot 19u. Check onze website voor concrete openingsuren.

100% West-Vlaams StreekproducentVerkoop in eigen bedrijf100% West-Vlaams Geschenkmanden

Contactgegevens

Brugsesteenweg 157
8740 Pittem

Telefoon: 0477 75 00 20
E-mail: info@brouwerijmaenhout.be
Website: http://www.brouwerijmaenhout.be

Extra info

  • Dichtbij wandelroute Dichtbij wandelroute
  • Kindvriendelijk
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Bezoek mogelijk Bezoek mogelijk

Openingsuren

Za: 14:00 - 20:00
Zo: 11:00 - 19:00

Geschenkmanden

Bij Brouwerij Maenhout kunt u 100% West-Vlaams geschenkmanden verkrijgen.

Een geschenkmand kan naar believen samengesteld worden met onze bieren. U kan kiezen uit flesjes van 33cl of van 75cl van onze 3 soorten: Koeketiene, Ferre en Blinde Mol. Daarnaast hebben we ook 2 types glazen. En als kers op de taart hebben we sinds kort ook paté gemaakt van Ferre.

Prijs:
€ 25

Hoe bestellen?
Via mail: info@brouwerijmaenhout.be

Producten van Brouwerij Maenhout

Koeketiene

Koeketiene

Een blond bier, 8,5 % alc.
Lees meer »