Oostendse Boerenhesp Deschildre
Zware varkens zorgen voor de smakelijke en smeuïge boerenhesp.
Lees meer »
Oostendse Boerenkop Deschildre
Beenhouwer Deschildre baseert zijn bereidingen op recepten van een West-Vlaamse boerenslag...
Lees meer »
Oostendse beenham met poot
Origineel is een beenham het dikke deel van de ham met bilpijp en haks (bovenpoot).
Lees meer »
Oostendse gekookte ham
Gekookte hammen behoren tot de groep van de meest verkochte zouterijproducten in de ambach...
Lees meer »
Oostendse Witte pensen
Witte pens of witte worst is een worst gemaakt van brood, melk, ei en varkensvlees.
Lees meer »
Oostendse boerenpaté
De Oostendse boerenpaté is uiterst zacht van smaak.
Lees meer »
Oostendse crèmepaté
De Oostendse crèmepaté is een zuivere leverpaté.
Lees meer »
Oostendse Filet d’Anvers van het West-Vlaams Rood Ras
Filet d’Anvers is een typisch Belgisch product met een lange geschiedenis.
Lees meer »
Oostendse gerookt en gezouten spek
Spek is verrassend veelzijdig en de hele dag door lekker, van het ontbijt tot het avondmaa...
Lees meer »
Oostendse varkensrillette
De Oostendse varkensrillette is een heerlijke vettige lekkernij.
Lees meer »
Oostendse Smout
Reuzel of smout is dierlijk vet, voornamelijk afkomstig van de varkensbuik.
Lees meer »
Droge worsten
Heel oud product dat verschilt van provincie tot provincie.
Lees meer »
Gerookte bavette
Zeer smaakvolle stuk biefstuk waar we extra smaak aan toevoegen door het te bewerken (zout...
Lees meer »
Oostends zeeschelletje
Een gehaktbrood met zeekraal, zeer zacht van smaak wordt ook door kinderen gesmaakt.
Lees meer »
Boudin de mer
Een nieuwe witte worst waarin je de smaak van de zee duidelijk te proeft en ruikt.
Lees meer »
Kaantjes met smout
Bij het bereiden van de smout zeeft Willy de kaantjes af.
Lees meer »
Slagersboter
Bij slagersboter wordt gerookt spek aan het smout toegevoegd, dat geeft een extra dimensie...
Lees meer »
Traag gegaard spek
Gezouten en kort gerookt buikspek wordt langzaam gekookt op lage temperatuur.
Lees meer »
Kerst bloeling
In december slager Willy de bloeling met extra suiker en rozijnen.
Lees meer »
Lookworst
Worden bereid op een oude ambachtelijke wijze gevuld in natuurdarm en gekookt in rood gekl...
Lees meer »
Boerenpaté met Mostaard Wostyn
De smaak van de mosterd dringt onmiddellijk in de paté.
Lees meer »
Zwienemutsen
Zwienemutsen zijn licht gepekelde en vervolgens traag gekookte varkensmagen.
Lees meer »
Zeepaté
Paté met zeewier, een unieke smaak.
Lees meer »
Zeekieken
Kippewit met een verlaagd concentratie aan zout.
Lees meer »
Zeehammetje
Maximaal veel smaak in de mini versie van de boerenham.
Lees meer »
Noothammetje
Dit noothammetje is de mini versie van de heerlijke boerenham.
Lees meer »
Mostaard Wostyn
Pikante traditie - wie Mostaard Wostyn voor de eerste keer proeft, weet meteen dit is niet...
Lees meer »
Grootmoeders koffie extra dessert
Ambachtelijke gebrande milde koffie.
Lees meer »
Vanderghinste Roodbruin
VanderGhinste Roodbruin heette oorspronkelijk in 1892 “ouden tripel” en was het eerste bie...
Lees meer »
Ichtegem's Grand Cru
De Ichtegemse Grand Cru is een roodbruin bier en het oudste van Brouwerij Strubbe.
Lees meer »
Duchesse de Bourgogne
The one and only “Duchesse de Bourgogne” is een Vlaams Roodbruin bier van gemengde gisting.
Lees meer »
Beauvoordse Hoeveboter
Een product uit de natuur, per 250 g in papierwikkel.
Lees meer »
Beauvoordse Karnemelk
Beauvoordse Karnemelk, verpakt per liter.
Lees meer »
Wiscoutre Blanc de Blancs
Mousserende wijn, brut.
Lees meer »
Vichtenaar
Een bijzonder dorstlessend bier.
Lees meer »
Dessert Koffie Torenhof
100% Arabica, zacht en licht verteerbaar.
Lees meer »
Platte kaas De Beauvoordse Walhoeve
Magere en volle platte kaas, 150 g of 400 g.
Lees meer »
Yoghurt Natuur De Beauvoordse Walhoeve
Magere en volle yoghurt, 165 ml of 450 ml.
Lees meer »
't Zandmanneke
Zacht en romig witschimmelkaasje.
Lees meer »
Wulveringemsche
Homogeen, smeuïg, gladde goudgele kaas met weinig openingen, met gewassen korst (bacterium...
Lees meer »
Brugse kletskoppen
Kletskoppen of dentelles de Bruges worden al 114 jaar volgens hetzelfde recept gebakken.
Lees meer »
Grieks brood
Grieks Brood heeft niets te maken met griekenland maar met brood van de grecht.
Lees meer »
Amandelbrood
Amandelbrood wordt in lange rollen gerold en in grote bakken gelegd, na een dag rusten wor...
Lees meer »
Brugse Beschuit
Een groot wit brood wordt eerst dun gesneden.
Lees meer »
Amandelbrood Jules Destrooper
Dit verfijnde koekje, dat fijnproevers over de hele wereld behaagt, is vandaag het meest s...
Lees meer »
Natuurboterwafel Jules Destrooper
Dit goudbruine, krokante en alom bekende boterwafeltje wordt nog steeds naar een 19e-eeuws...
Lees meer »
Poperingse Hommelknopjes
Bierpraline in de vorm van een gestilleerde hoppebel, gevuld met een ganache van Watou Tri...
Lees meer »
Barbelien
Kogeltruffel met 2 verschillende vullingen: een compote van rabarber en een ganache van ra...
Lees meer »
Keyte Oostends Tripel
Blonde tripel 7,5 alc.
Lees meer »
Quatre Cépages
De Quatre Cépages is een frisse, aromatische en fruitige witte wijn die heel breed inzetba...
Lees meer »
Appel-peerSap Steffi-Fruit
Sap van eigen fruit.
Lees meer »
Appel oude rassen Lombarts Calville
Appelsap van een een 10-tal oude appelrassen.
Lees meer »
Oostendse Boerenhesp Deschildre
Zware varkens zorgen voor de smakelijke en smeuïge boerenhesp.
Lees meer »
Oostendse Boerenkop Deschildre
Beenhouwer Deschildre baseert zijn bereidingen op recepten van een West-Vlaamse boerenslag...
Lees meer »
Oostendse beenham met poot
Origineel is een beenham het dikke deel van de ham met bilpijp en haks (bovenpoot).
Lees meer »
Oostendse gekookte ham
Gekookte hammen behoren tot de groep van de meest verkochte zouterijproducten in de ambach...
Lees meer »
Oostendse Witte pensen
Witte pens of witte worst is een worst gemaakt van brood, melk, ei en varkensvlees.
Lees meer »
Oostendse boerenpaté
De Oostendse boerenpaté is uiterst zacht van smaak.
Lees meer »
Oostendse crèmepaté
De Oostendse crèmepaté is een zuivere leverpaté.
Lees meer »
Oostendse Filet d’Anvers van het West-Vlaams Rood Ras
Filet d’Anvers is een typisch Belgisch product met een lange geschiedenis.
Lees meer »
Oostendse gerookt en gezouten spek
Spek is verrassend veelzijdig en de hele dag door lekker, van het ontbijt tot het avondmaa...
Lees meer »
Oostendse varkensrillette
De Oostendse varkensrillette is een heerlijke vettige lekkernij.
Lees meer »
Oostendse Smout
Reuzel of smout is dierlijk vet, voornamelijk afkomstig van de varkensbuik.
Lees meer »
Appelen Steffi-fruit
Lekkere appels in verschillende soorten: Delbar, Elstar, Boskoop, Jonagold.
Lees meer »
Buitengewoonbeirens
Ambachtelijk en pure advocaat bereid op grootmoeders wijze zonder toevoeging van kleur en...
Lees meer »
Aardbei-Citroenverbena Buitengewoon Beirens
Aardbei - Citroenverbena van Buitengewoon Beirens
gemaakt van aardbeien uit de streek en ...
Lees meer »
Framboos-Lavendel Buitengewoon Beirens
Framboos-Lavendel van Buitengewoon Beirens.
Lees meer »
Peer-Gember Buitengewoon Beirens
Confituur van eigen gekweekte Peren en Gember.
Lees meer »
Appel-Kaneel Buitengewoon Beirens
Confituur van eigen gekweekte appels en kaneel.
Lees meer »
Bosbes-Rozemarijn Buitengewoon Beirens
Confituur van Bosbes en Rozemarijn.
Lees meer »
Hoevepudding De Beauvoordse Walhoeve
Pudding met speculooskoek, vanille of vanille-chocolade
plastic potje, 150 g.
Lees meer »
Rijstpap De Beauvoordse Walhoeve
Gemaakt met hoevemelk - plastic potje - 160 g.
Lees meer »
Beauvoordse Roomijs
Hoeveroomijs, echt roomijs zoals grootmoeder het maakte, met verse kwaliteitsmelk van ei...
Lees meer »
Hoevechoco De Beauvoordse Walhoeve
Verse chocopasta met hoevemelk van onze eigen koeien.
Lees meer »
Chocomousse De Beauvoordse Walhoeve
In plastic potje, 80 g.
Lees meer »
't Zandeke 48+
Geproduceerd met verse kwaliteitsmelk van het eigen bedrijf.
Lees meer »
Fromagic
Halfharde hoevekaas gerijpt in rode wijn van wijngoed Monteberg.
Lees meer »
Blanche 48+
Zachte, romige witschimmelkaas.
Lees meer »
Boerenkaas 48+
Boerenkaas, type Gouda maar volgens het recept van De Beauvoordse Walhoeve.
Lees meer »
Beauvoordse Boerenkaas met kruiden
Met melk van eigen bedrijf, pittig van smaak naargelang de kruidenmengeling, en hoe ouder ...
Lees meer »
Platte kaas Fruit De Beauvoordse Walhoeve
Magere platte kaas met fruit, 150 g of 400 g.
Lees meer »
Tiramisu De Beauvoordse Walhoeve
Lekkere Tiramisu gemaakt met verse hoevemelk van onze eigen koeien.
Lees meer »
Speculaasmousse De Beauvoordse Walhoeve
Lekkere speculaasmousse gemaakt met verse hoevemelk van onze eigen koeien.
Lees meer »
Toetje van het huis De Beauvoordse Walhoeve
Lekker toetje gemaakt met verse hoevemelk van onze eigen koeien.
Lees meer »
Smeerkaas kruiden De Beauvoordse Walhoeve
Heerlijke smeerkaas kruiden, 105 g.
Lees meer »
't Pimpaljoentje
Halfharde hoevekaas gerijpt in witte wijn van wijngoed Monteberg.
Lees meer »
Roste Jeanne
Een pittige artisanale kaas, gerijpt in Nieuwpoortse stadsbier.
Lees meer »
Waldam
Een zoete smaak met een lichte notentoets.
Lees meer »
't Lekkerbekje
Een romige kaas om duim en vingers van af te likken.
Lees meer »
Fenegriek
Boerenkaas met fenegriek (met notensmaak).
Lees meer »
Tomaten, tijm & basilicum
Boerenkaas met tomaten, tijm en basilicum.
Lees meer »
Anne-Marie Selderie
Boerenkaas met selder, genoemd naar Anne-Marie de kaasmaakster.
Lees meer »
Tomaten, tijm & basilicum Halfvet
Boerenkaas halfvet met tomaten, tijm en basilicum.
Lees meer »
't Zandeke dieet
't Zandeke dieet, een halfvette jonge kaas.
Lees meer »
Fenegriek Halfvet
Halfvette kaas fenegriek (notensmaak).
Lees meer »
Yoghurt Fruit De Beauvoordse Walhoeve
Magere yoghurt met diverse fruitsmaken onder andere aardbeien, appel-kiwi, .
Lees meer »
Bonestaeke 30+
Bonestaeke, halfvette boerenkaas, type gouda.
Lees meer »
Witte Chocomousse De Beauvoordse Walhoeve
Witte chocomousse met een vleugje frambozenbiscuit.
Lees meer »
Boerenkaas 48+ Overjaars
Boerenkaas overjaars.
Lees meer »
Peren Steffi-fruit
Lekkere peren, twee mogelijke soorten Conférence en Doyéné.
Lees meer »
Lentehoning
Lentehoning is een 100% natuurlijke honing, afkomstig van een mengeling van lentebloemen e...
Lees meer »
Zomerhoning
Tijdens de zomermaanden verzamelen de bijen de nectar uit verschillende soorten bloemen en...
Lees meer »
Koolzaadhoning
Koolzaadhoning wordt vroeg in de lente door de bijen gewonnen op de koolzaadvelden in de b...
Lees meer »
Poperingse Kruidenkoek
Honing en roggebloem, de onweerstaanbare basis voor de Poperingsche Kruydekoecke van de fa...
Lees meer »
Aroma Koffie
Aroma-koffie staat voor 100% arabica.
Lees meer »
Ichtegem's Oud Bruin
Roodbruin West-Vlaams bier, 5,5 % alc.
Lees meer »
Keyte_Oosténdse Dobbel Tripel
Bier met robijnkleurige glans, van hoge gisting, 9,2 % alc.
Lees meer »
Barbelienzoenen
Met rabarbergevulde chocozoen op een knapperig artisanaal gebakken zandkoekje gedrenkt in ...
Lees meer »
Mérula Wines
Mérula, dat is lokale, Belgische kwaliteitswijn die zijn heerlijke afdronk dankt aan een c...
Lees meer »
Citroenverbenasiroop De Kruiderie
Het citroenverbena-plantje wordt al jaren op De Kruiderie gekweekt.
Lees meer »
Reninge Bitter Blond
Reninge Bitter Blond heeft een alcoholgehalte van 7% en uitgesproken hopsmaak.
Lees meer »
Reninge Oud Bruin
Reninge Oud Bruin is gebrouwen volgens de traditie van het ‘Vlaams Oud Bruin’ en heeft een...
Lees meer »
Reninge Krieken Rood
Reninge Krieken Rood is een artisanaal fruitbier op basis van Veurnse Kelleries krieken en...
Lees meer »
Pinot La Douve
De Pinot La Douve wordt gemaakt van Pinot Gris, Pinot Meunier en Pinot Noir en bevat 12% a...
Lees meer »
Varkensvlees Klein Gistelhoed
Ruim assortiment aan soorten varkensvlees afkomstig van zelfgefokte dieren.
Lees meer »